Η πιο κρίσιμη ημέρα της εβδομάδας για το Survivor είναι η αποψινή, καθώς ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το παιχνίδι και θα πάρει τον δρόμο του γυρισμού. Μετά από την ολοκλήρωση και του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, Κόκκινοι και Μπλε έφτασαν στο συμβούλιο του νησιού, εκεί που ξεκαθάρισαν όλα.

Η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε και κλήθηκε να ψηφίσει τον παίκτη εκείνο που θεωρεί τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα. Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, βέβαια, θα έπρεπε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ότι ο Τριαντάφυλλος -για έβδομη φορά υποψήφιος- ήταν αυτό που θα βρισκόταν πλάι στον Κώστα Παπαδόπουλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Αμέσως μετά, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να δώσει την ψήφο του στον Παύλο Γαλακτερό, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αλλά και όπως μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό ως «άποψη» του, φαίνεται πως απόψε αποχωρεί η Ελευθερία Ελευθερίου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο