Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Έτσι αντέδρασε η Βέλλη όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα

Survivor: Έτσι αντέδρασε η Βέλλη όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα

"Δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει, ούτε έχω αλλάξει την άποψή μου", δήλωσε η πρώην παίκτρια που ακόμα απασχολεί με τις δηλώσεις της

Η πρώην παίκτρια του survivor είπε μεταξύ άλλων: «Είναι όλα καλά με τον σύντροφό μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εμένα προσωπικά δεν με στεναχώρησε ο ντόρος που έγινε με τον Νίκο. Καταλαβαίνω ότι οι δικοί μου άνθρωποι ζορίστηκαν γιατί ήρθε πάνω τους ένα κύμα αναληθές!»

Και στη συνέχεια είπε: « Να με φλέρταρε εμένα ο Αλέξης Παππάς; (γέλια) Δεν του αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες του Αλέξη, οπότε δεν είμαι το στυλ του. Δεν έχω αλλάξει την άποψή μου. Καταλάβαμε εγκαίρως ποια είναι η τακτική του Αλέξη. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τον πήρε χαμπάρι ο κόσμος, το αρνητικό ότι άργησε… Όταν δεν έγραφαν οι κάμερες, δεν ήταν επιθετικός απέναντί μου»!

Και αποκάλυψε: «Πήρα 13 κιλά μετά το Survivor, τρώω ανεξέλεγκτα. Ο τυμπανισμός είναι συνδυασμός πολύ φαγητού και ταυτόχρονα είναι η κατακράτηση και τα γυναικολογικά μου. Έφαγα πολύ φεύγοντας, δεν είναι μόνο πρήξιμο…”.

Όταν ρωτήθηκε για το αν πήρε τόσα χρήματα όσα ο Τριαντάφυλλος, η Άννα Μαρία απέφυγε να απαντήσει. Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα:

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024