Με πέντε ώρες καθυστέρηση απογειώθηκε αεροσκάφος από την Κωνσταντινούπολη λόγω απίστευτου καυγά που ξέσπασε μεταξύ επιβατών.
Γροθιές, μαλλιοτραβήγματα και απελπισμένοι αεροσυνοδοί φαίνονται μάλιστα σε βίντεο από το σοκαριστικό περιστατικό.
Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ένας άντρας φαίνεται να τραβάει τα μαλλιά μιας γυναίκας και να τη σέρνει προτού της ρίξει μια μπουνιά.
Ο καυγάς ξέσπασε σε αεροσκάφος της Tunisair λίγο πριν την απογείωση από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο Τύνιδας-Καρχηδόνας στην Τυνησία.
Όταν ξεκίνησε ο καυγά των δύο επιβατών, ένας αεροσυνοδός έσπευσε να τους χωρίσει, μάταια όμως καθώς στον καυγά συμμετείχαν και άλλοι επιβάτες.
Το πλήρωμα ζήτησε τελικά την βοήθεια των ανδρών ασφαλείας για να καταφέρει να επαναφέρει την τάξη.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών