Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύκεια - Self test : Δεύτερη εξέταση για μαθητές, εκπαιδευτικούς και προσωπικό των σχολείων

Λύκεια – Self test : Δεύτερη εξέταση για μαθητές, εκπαιδευτικούς και προσωπικό των σχολείων

Με το αρνητικό αποτέλεσμα του δεύτερου self test χρειάζεται να πάνε αύριο στο σχολείο οι μαθητές και τα υπόλοιπα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Με νέα βεβαίωση αρνητικού τεστ θα πάνε αύριο σχολείο οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και το λοιπό προσωπικό των λυκείων.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας μπορούν να προμηθευτούν τα self tests από τα φαρμακεία σήμερα και να υποβληθούν σε έλεγχο είτε σήμερα είτε αύριο το πρωί πριν από την έναρξη των μαθημάτων.

Οι δικαιούχοι θα μπορέσουν να παραλάβουν από τα φαρμακεία δύο τεστ, ένα για την Πέμπτη 15/4 και ένα για τη Δευτέρα 19/4. Την επόμενη εβδομάδα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας των Λυκείων θα παραλάβουν και ένα τέταρτο τεστ για την Πέμπτη 22/4.

Όπως έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας τα τεστ πρέπει να γίνονται δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη. Τα self test μπορούν να τα προμηθεύονται οι δικαιούχοι με τον ΑΜΚΑ τους και μέσο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ).

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ή συναντά δυσκολία με τον ΑΜΚΑ, παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης σε δομή που εμφανίζεται στη λίστα: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia.pdf.

Στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων που είναι επίσης ανοιχτές, το self-test είναι υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό.

Για τους μαθητές με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, το self-test συνιστάται να διενεργείται εφόσον είναι συμβατό με το βαθμό και το είδος της αναπηρίας ή και της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης του μαθητή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024