Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά

Μεγάλη νίκη για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και ο αδερφός του απέκλεισαν με 2-1 σετ τους Kέβιν Κράβιτς και Χόρια Τεκάου και προκρίθηκαν στους 16 του Monte Carlo Masters.

Στους «16» του Monte Carlo Masters προκρίθηκαν οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, οι οποίοι το βράδυ της Τρίτης απέκλεισαν με 2-1 σετ τους Kέβιν Κράβιτς και Χόρια Τεκάου (7-6 [4], 3-6, 11-9).

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας και ο αδερφός του πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση και πέταξαν εκτός ένα από τα καλύτερα ζευγάρια της διοργάνωσης. Στους «16» του χωμάτινου τουρνουά θα αντιμετωπίσουν τον Χιλιανό Κρίστιαν Γκάριν και τον Αργεντινό, Γκουίντο Πέγια, στον αγώνα που θα γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης, στις 15:00.

Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει την Δευτέρα, αλλά είχε διακοπή στο 5-4, λόγω των καιρικών συνθηκών και συνεχίστηκε σήμερα. Τα αδέρφια Τσιτσιπά πήραν το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-4, αλλά έχασαν το δεύτερο σχετικά εύκολα με 6-3. Στο σούπερ τάι μπρέικ του τρίτου σετ έγινε μεγάλη μάχη, με τον Στέφανο και τον αδερφό του να αποδεικνύονται ψυχραιμότεροι και να παίρνουν τη νίκη.

Οι Ελληνες τενίστες προηγήθηκαν 3-1 και 5-2, αλλά οι αντίπαλοί τους γύρισαν τούμπα το παιχνίδι και έφτασαν σε δύο ματς πόιντς (9-7). Τα αδέρφια Τσιτσιπά όμως τα έσβησαν και με τέσσερις σερί πόντους έφτασαν στο 11-9 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε εύκολα τον Καράτσεφ με 2-0 σετ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Monte Carlo Masters.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024