Παναθηναϊκός : Κανονικά ο Νιάς, αλλά όχι ο Σένκεφελντ στην προπόνηση
Αποθεραπεία για τους βασικούς της Κυριακής περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα, φυσική κατάσταση για τους υπόλοιπους με τον Νιάς να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση αλλά όχι και ο Σένκεφελντ.
Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν την Τρίτη (13/4) στο προπονητικό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Όσοι έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (όπως και ο Νιάς) ακολούθησαν αποθεραπεία με εξαίρεση τον Σένκεφελντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα υποβληθεί σε μαγνητική αλλά και τους Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Αλεξανδρόπουλο οι οποίοι έκαναν αποφόρτιση.
Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση, παιχνίδι σε μικρό χώρο και αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης.
- Ο Πορζίνγκις το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη και η… Αθήνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (11/1): Πού θα δείτε το Άρης – ΑΕΚ, το ματς του Παναθηναϊκού και τον τελικό Μπαρτσελόνα – Ρεάλ
- Ακλόνητοι στα μπλόκα οι αγρότες ετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Κόκκινη γραμμή η επιβίωσή μας»
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου
- Ιράν: Αναφορές για 116 νεκρούς – Τεχεράνη: «Θα πλήξουμε Ισραήλ, αμερικάνικες βάσεις αν οι ΗΠΑ παρέμβουν»
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πατησίων – Απεγκλωβίστηκαν δύο άτομα

