Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Στάθης Ψάλτης, έφυγε από τη ζωή.

Η κόρη του, Μαρία Ψάλτη, έδωσε συνέντευξη για τον πατέρα της και εξομολογήθηκε πως είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον θάνατό του.

«Νομίζω πως όσα χρόνια και να περάσουν αυτή η αίσθηση ότι ο πατέρας μου έχει ‘φύγει’ δεν πρόκειται να ξεπεραστεί. Νομίζω πως θα χτυπήσει την πόρτα και θα μπει μέσα να με χαιρετήσει» λέει χαρακτηριστικά.

Όπως εξομολογήθηκε της λείπει η επικοινωνία που είχαν. Οτιδήποτε την συνέβαινε τον έπαιρνε τηλέφωνο. «Ακόμα και τώρα το χέρι πηγαίνει στο νούμερο τηλεφώνου που είχε και προσπαθώ να του τηλεφωνήσω. Και μετά συνειδητοποιώ και λέω ‘Μαρία τι κάνεις; Ο μπαμπάς έχει πεθάνει’. Είναι τρομακτική η έλλειψη της απώλειάς του. Ο πατέρας μου ζει μέσα μου, αλλά η θέση δίπλα μου θα είναι πάντα άδεια».

«Έβγαλε χρήματα όμως δεν άφησε πίσω του περιουσία»

Η Μαρία Ψάλτη αποκάλυψε ότι ο πατέρας της απέκτησε χρήματα μέσα από τη δουλειά τα οποία όμως δεν κράτησε. Δεν άφησε πίσω του καμία περιουσία. Έδινε χρήματα σε όσους του ζητούσαν και ο ίδιος δεν έδινε αξία στα ίδια τα χρήματα. Πάντα έλεγε «τα χρήματα δεν είναι για να τα κρατάμε στο μπαούλο, αλλά για να περνάμε καλά».

Όσο για τη στιγμή που έμαθε ότι ήταν άρρωστος η κόρη του ηθοποιού τόνισε πως δεν άφησε περιθώρια στους γιατρούς να του κρύψουν την αλήθεια. Ήθελε να τα γνωρίζει όλα. «Εμένα άργησε πολύ να μου το πει, γιατί ήθελε να με προστατέψει. Θυμάμαι που μου έλεγε: ‘Σιγά που θα με ρίξει εμένα ένα καρκινάκι στο κρεβάτι’. Τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή τα αντιμετώπιζε με χιούμορ».

Θυμάται την τελευταία φορά που τον είδε μετά ήταν η ραγδαία εξέλιξη της αρρώστιας του.

«Όλη τη μέρα ήμασταν μαζί στο δωμάτιό του στο νοσοκομείο. Το βράδυ που τον χαιρέτησα μου λέει: ‘Καλό βράδυ Μαράκι μου, να προσέχεις και σε ευχαριστώ για όλα’. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν έφυγα από το νοσοκομείο, έπειτα από λίγη ώρα μπήκε στην Εντατική και δεν τον ξαναείδα. Μου ζητούσε κάθε φορά να τραβάω βίντεο τις εγγονές του και να του τραγουδούν. Του έλειπαν όσο κανείς άλλος!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο