Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε το απόγευμα της Τρίτης ένα αγοράκι μόλις 1,5 ετών, όταν έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου, στην περιοχή του Κορδελιού.
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αγοράκι βρέθηκε στο κενό.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το παιδί προκειμένου να το μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το αγοράκι παρελήφθη από το ΕΚΑΒ σε καλή κατάσταση.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).