Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε σε ακόμη ένα ματς των Μπακς την τελευταία εβδομάδα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, παρόλα αυτά τα Ελάφια δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Μάτζικ και επικράτησαν εύκολα με 124-87.
Ο Greek Freak βρισκόταν στο πλευρό των συμπαικτών του στο Ορλάντο, και παρά τον τραυματισμό του μετά το τέλος του ματς έδωσε χαρά σε ένα μικρό φίλαθλο της ομάδας του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο έδωσε τη φανέλα του και φωτογραφήθηκε με τον πιτσιρικά, ο οποίος πετούσε από τη χαρά του γι’ αυτό που ζούσε.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν με 126-97 τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Game 5 των ημιτελικών της Δύσης, με τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να πραγματοποιεί μια εμφάνιση για τα βιβλία της Ιστορίας του NBA.
Θύμα μιας ωραίας φάρσας έπεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη Ρώμη, όπου οι διοργανωτές του Italian Open τον… έπεισαν πως έσπασε ένα αρχαίο κειμήλιο ανεκτίμητης αξίας!
Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια ιστορικής σημασίας ανταλλαγή είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα αμερικανικά ρεπορτάζ, έχουν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.