Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τόλης Βοσκόπουλος : Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του - Δικαίωση στον Άρειο Πάγο

Τόλης Βοσκόπουλος : Η Χαρά Παπαδημητρίου δεν είναι κόρη του – Δικαίωση στον Άρειο Πάγο

Οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δικαιώνει τον Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη

Οριστική απόφαση από τον Άρειο Πάγο δικαιώνει τον Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς αποφάνθηκε ότι η κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν είναι βιολογική του κόρη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο, ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς αλλά η 35χρονη σήμερα γυναίκα, φέρεται να γεννήθηκε έπειτα από «τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Σειρά δικαστικών αποφάσεων, που επικύρωσε ο Άρειος Πάγος, αποδεικνύει ότι η Χαρά γεννήθηκε στις 8/2/1986 μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα.

Το χρονικό…

Εκείνο το χρονικό διάστημα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε σχέση με τη Τζούλια Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο λαϊκός τραγουδιστής «συνήψε ερωτική σχέση το έτος 1984 μετά της οποίας άρχισε να συμβιώνει το επόμενο έτος».

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους».

Συνεχίζει δε, λέγοντας πως τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης Βοσκόπουλος έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη.

Από το 2005, ο τραγουδιστής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου.

Πλέον ο δικαστικός αγώνας έληξε με την απόφαση του Αρείου Πάγου που επικυρώνει τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες ορίζουν ότι η Χαρά δεν είναι βιολογικό παιδί του Τόλη Βοσκόπουλου και επομένως δεν μπορεί να φέρει το επίθετό του.

Sports in

Aπορρίφθηκε από την εισαγγελία το αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση

Αρνητική ήταν η απάντηση της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης στο αίτημα του Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024