Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Μαζωνάκης: Μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό σπίτι του

Γιώργος Μαζωνάκης: Μας ξεναγεί στο εντυπωσιακό σπίτι του

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει φροντίσει να φτιάξει το σπίτι του έτσι ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Μαζωνάκης φορές έχει αναρτήσει στα social media φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προσωπική του ζωή και καθημερινότητα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φωτογραφήθηκε στο εντυπωσιακό σπίτι του για τις ανάγκες του περιοδικού Gala και παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για το όνειρό του στο τραγούδι, τις δυσκολίες που υπέμεινε μέχρι να πετύχει το στόχο του, ενώ μας έδωσε και μια γεύση από την καθημερινότητά του.

“Αγωνίζομαι, προσπαθώ να μην είμαι άνθρωπος της ύλης. Το σπίτι μου το ζω. Δεν είμαι δέσμιος των ρούχων, των παπουτσιών, των αξεσουάρ. Όλα αυτά μου προσφέρουν τη χαρά της στιγμής”, δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά στο όνειρό του να γίνει τραγουδιστής και τις δυσκολίες που βίωσε, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει:

“Από μικρό παιδί ήξερα τι θέλω να κάνω. Το έχω ξαναπεί, μοίραζα αυτόγραφα στους συμμαθητές και στα ξαδέρφια μου. Έβλεπα το “Μουσικό Ρετιρέ”, ένα μικρό κεντράκι εκεί στη Νίκαια, όπου μεγάλωσα, και στα μάτια μου φάνταζε η πιο εντυπωσιακή πίστα του κόσμου. Μπήκα μέσα και ζήτησα δουλειά! Είχα τέτοια σπίθα και πάθος που μου έδωσαν την ευκαιρία. Έτσι ξεκίνησαν όλα…

“Αγωνίζομαι, προσπαθώ να μην είμαι άνθρωπος της ύλης. Το σπίτι μου το ζω. Δεν είμαι δέσμιος των ρούχων, των παπουτσιών, των αξεσουάρ. Όλα αυτά μου προσφέρουν τη χαρά της στιγμής”, δηλώνει ο γνωστός τραγουδιστής.

«Θυμάμαι μικρό παιδί να ξυπνώ τα Σαββατοκύριακα τα απογεύματα κουρασμένος από το ξενύχτι. Ήξερα όμως ότι το είχα διαλέξει και ότι έπρεπε να κάνω υπομονή. Έχω δουλέψει πολύ. Ασταμάτητα και αδιαμαρτύρητα. Κάποιοι με ρωτούν αν έχασα τα χρόνια της αθωότητας. Εγώ το επέλεξα. Κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Μια μέρα είπα στη μάνα μου ότι είμαι κουρασμένος. Πολύ λογικά εκείνη μου απάντησε: “Τι να σου κάνω, παιδάκι μου, εσύ το διάλεξες””.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δημιουργήσει ένα μοντέρνο και φωτεινό σπίτι, το οποίο έχει διακοσμήσει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Κάθε γωνιά έχει το δικό της χαρακτηριστικό που κλέβει την παράσταση, ενώ σε όλους τους χώρους υπάρχουν έπιπλα με έντονα χρώματα.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024