Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τι δοκίμασε ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Ποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα για την 11άδα.

Αντίστροφα για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/4) μετρούν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Κυριακής θα υποδεχθούν τους Πράσινους στις 19:30 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague, με στόχο μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ανάλογα με το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Αρη με την ΑΕΚ (15:00), ενδεχομένως η νίκη απέναντι στο Τριφύλλι να τους αναδείξει και τυπικά πρωταθλητές για δεύτερο συνεχόμενη χρονιά.

Η διαφορά από τον δεύτερο Αρη μπορεί να είναι στους 19 πόντους, αλλά άπαντες αντιμετωπίζουν με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αλλωστε πρόκειται για το μεγαλύτερο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να θέλουν τη νίκη για να προσφέρουν χαρά στους οπαδούς τους, που δεν μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο, λόγω του κοροναϊού και των περιορισμών που ισχύουν στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς, έχοντας στο μυαλό του τόσο το 3-4-3 όσο και το 4-3-3. Το πρώτο δοκίμασε στον αγώνα με την Αρσεναλ στo Emirates και από τότε το χρησιμοποιεί στα περισσότερα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ το 4-3-3 το χρησιμοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Οσον αφορά στην 11άδα, τη δεδομένη στιγμή δείχνουν να έχουν προβάδισμα οι 11 που έπαιξαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για τους  Σα, Μπα, Παπασταθόπουλο, Σεμέδο, Ανδρούτσο, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Ωστόσο, στο μυαλό του Πορτογάλου υπάρχουν επίσης οι Φορτούνης και Μπουχαλάκης, που επίσης διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ραντζέλοβιτς δύσκολα θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του εξαιρετικά αμφίβολη.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024