Εντυπωσιακός Παναθηναϊκός διέλυσε το Λαύριο (105-69)
Ο Παναθηναϊκός ήταν καταπληκτικός απέναντι στο Λαύριο επικρατώντας εύκολα της ομάδας του Χρήστου Σερέλη με σκορ 105-69.
Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στο εξαιρετικό φέτος Λαύριο, παίζοντας εξαιρετικά και επικρατώντας με σκορ 105-69, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.
Οι Πράσινοι «έπνιξαν» τους φιλοξενούμενους με την φοβερή τους άμυνα, αναγκάζοντας το Λαύριο σε βιαστικές επιθέσεις που οδηγούσαν σε πολλά λάθη, ενώ επιθετικά ήταν πάρα πολύ καλοί και εύστοχοι παίρνοντας έτσι μια πολύ εύκολη νίκη και δίνοντας ένα σημαντικό μάθημα στους αντιπάλους του ενόψει της συνέχειας.
Κορυφαίος για το σύνολο του Όντεντ Κάτας ήταν ο Ντίνος Μήτογλου που είχε 16 πόντους, ενώ άλλους 15 πρόσθεσε και ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου. Από την άλλη πλευρά από την ομάδα του Χρήστου Σερέλη καλύτεροι ήταν οι Ντέβιν Ντέιβις και Γκλεν Κόζι με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, παίζοντας άμυνα για… σεμινάριο απέναντι στους πολύ καλούς παίκτες του Λαυρίου, έβαλε τα μακρινά σουτ και κυρίως επέβαλλε τον ρυθμό του αρχίζοντας να χτίζει μια καλή διαφορά.
Οι Πράσινοι δεν κατέβασαν ταχύτητα όσο περνούσε η ώρα και εκτοξεύοντας το προβάδισμα τους ακόμα και πάνω από τους 20 πόντους, απέναντι στον σύλλογο της Λαυρωτικής που έδειχνε να μην μπορεί να βρει λύσεις για να επιστρέψει στο ματς.
Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι δεν είχε το υψηλό τέμπο του πρώτου μέρους, παρόλα αυτά το «τριφύλλι» δεν είχε πρόβλημα να ελέγχει το ματς και να ανεβάζει σταδιακά τη διαφορά του, κόντρα σε ένα Λαύριο που συνέχιζε τα λάθη, κάτι που δεν του επέτρεπε να δείξει το ταλέντο του ως ομάδα.
Η τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Κάτας να κάνει αρκετές αλλαγές και να δοκιμάζει σχήματα. Το Λαύριο δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά, αντιθέτως εκείνη ανέβαινε συνεχώς και έτσι ήρθε η επικράτηση του Παναθηναϊκού κάνοντας επίδειξη δύναμης.
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε
- Ακλόνητος στον θρόνο της FIFA: Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το 2027
- Η Μπάγερν ενδιαφέρεται για τον Γκόρντον αλλά…
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ασχολείται μόνο με τη δουλειά του
- Χρυσή εποχή για την UEFA!
- Από αγώνα στην Ελλάδα ξεκινά τη σεζόν του ανοιχτού στίβου ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου
- Γιόκιτς: «Αν ήμασταν στη Σερβία θα μας είχαν διώξει όλους»
- Η στρατηγική «μην ενοχλείτε» από τον Λανουά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 01.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/greg-rakozy-8xx5BRBYwHY-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442