Δύσκολη και απαιτητική αναμένεται να είναι η αποψινή δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef

Η Μπλε ομάδα ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία και οι παίκτες αγωνίστηκαν μεταξύ τους για την ατομική ασυλία.

Η Μαργαρίτα ανέβηκε στον 7ο ουρανό κερδίζοντας τα 10.000 ευρώ του Silver Award, αλλά δεν κατάφερε να δώσει στην ομάδα της τη νίκη. «Ήρθε η δικαίωση της Λίας και εμένα η κατρακύλα μου», είπε.

Η Μαργαρίτα αρνήθηκε να συμμετάσχει καθώς θεώρησε ότι φέρει μέρος της ευθύνης για την ήττα της ομάδας. Κριτές και συμπαίκτες απάντησαν ότι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική.

Παρ’ όλα αυτά, η Μαργαρίτα θέλησε να ακολουθήσει την απόφασή της και τελικά δεν μαγείρεψε.

Από τις υπόλοιπους τέσσερις, ο Στέφανος είχε την καλύτερη προσπάθεια και κέρδισε την ασυλία.

Οι υποψήφιοι και ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Σήμερα, θα ψηφιστούν οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση. Μαργαρίτα, Μαρία και Τζαμάλ θα διαγωνιστούν για να παραμείνουν στο MasterChef.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να αντιγράψουν πιάτο του pastry chef Μαρίνου Κοσμά και το πιάτο αντιγραφής θα είναι πολύ δύσκολο, στα όρια του αδύνατου.

Το αποτέλεσμα μάλλον θα είναι τραγικό για κάποιους. «Πρέπει να έγινε κάποιο ατύχημα τελευταία στιγμή» ακούγεται να λέει ο σεφ λίγο πριν την αποχώρηση – έκπληξη.

Η Μαργαρίτα θα διαγωνιστεί για πρώτη φορά και μάλλον είναι αυτή που θα αποχωρήσει. Αν συμβεί αυτό ένα από τα απόλυτα φαβορί για τη νίκη, θα φύγει πολύ νωρίς από το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο