Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Δημητριάδης: Από τα viral στο Instagram στην επιτυχία του MEGA Star

Αντώνης Δημητριάδης: Από τα viral στο Instagram στην επιτυχία του MEGA Star

O Αντώνης Δημητριάδης εξομολογήθηκε τι λέει η 4χρονη κόρη του κάθε φορά που τον βλέπει στην τηλεόραση αλλά και πως γνωρίζονταν από πριν με την Μαντώ Γαστεράτου.

Τον Αντώνη Δημητριάδη τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την μουσική εκπομπή Mega Star που παρουσιάζει με την Μαντώ Γαστεράτου, κάθε Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο Αντώνης Δημητριάδης, μιλώντας στο gossip-tv, αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση από το Mega για το Mega Star και το Σπίτι με το Mega αλλά και πώς ένιωσε όταν είπε την πρώτη «καλησπέρα» στον τηλεοπτικό αέρα μίας εκ των μακροβιότερων μουσικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης.

Επιπλέον, ο γνωστός dj εξομολογήθηκε τι λέει η 4χρονη κόρη του,κάθε φορά που τον βλέπει στην τηλεόραση αλλά και πως γνωρίζονταν από πριν με την Μαντώ Γαστεράτου.

Είναι η πρώτη σας φορά στο ρόλο ως παρουσιαστής. Πως προέκυψε η συνεργασία με το Mega;

Η συνεργασία μου με το MEGA ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, τον περασμένο Απρίλιο. Εκείνη την περίοδο έκανα κάποια live στο Instagram με καλεσμένους φίλους καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση και συζητούσαμε όλοι μαζί ότι κάτι θα έπρεπε να κάνουμε για να κρατήσουμε συντροφιά στον κόσμο.

Τις επόμενες ημέρες το κανάλι σε συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο έβγαλε το πρώτο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» στον αέρα και ακολούθησε λίγες ημέρες μετά, συγκεκριμένα την πρωτομαγιά του 2020, το ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με την Άννα Βίσση.

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί μία σταθερή σχέση με τους τηλεθεατές που θα κάλυπτε το κενό της διασκέδασης λόγω της ιδιαίτερης χρονικής συγκυρίας που διανύαμε. Και … προέκυψε το «Σπίτι με το ΜEGA».

Μετά από κάποιους μήνες, η επιτυχημένη αυτή συνεργασία έφερε και την πρόταση για το «Mega Star».

Η συζήτηση για την εκπομπή αυτή είχε γίνει και παλαιότερα, αλλά λόγω των συνθηκών και των ιδιαίτερων καταστάσεων που ζούμε όλοι μας, καθυστέρησε να υλοποιηθεί. Γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου όμως το Mega Star, μια απ’ τις πιο θρυλικές μουσικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, αναβίωσε και την παρουσιάζουμε μαζί με την αγαπημένη Μαντώ Γαστεράτου.

Το Mega Star είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Όταν ακούσατε ότι θα είστε κι εσείς στο κομμάτι της παρουσίασης, αισθανθήκατε καθόλου άγχος; Ποιες ήταν οι σκέψεις σας;

Δημιουργικό άγχος, μόνο. Η εκπομπή σχετίζεται άμεσα με τη δουλειά μου και την καθημερινή μου ζωή. Δεν μου ήταν εντελώς άγνωστο το περιεχόμενο της.

Επίσης, ως dj έχω συνηθίσει την έκθεση και την επικοινωνία με τον κόσμο και για αυτό, όταν είμαι στην εκπομπή, αισθάνομαι σα να παίζω μουσική σε ένα μαγαζί δε βλέπω την κάμερα που έχω μπροστά μου. Είμαι σε μία κατάσταση, όπου σκέφτομαι ότι έχω από κάτω μου εκατοντάδες άτομα, που ακούνε τη μουσική μου και εμένα, και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα.

Η συνεργασία με την Μαντώ Γαστεράτου πως είναι;

Με την Μαντώ Γαστεράτου γνωριζόμαστε πολύ καλά. Είχαμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, συγκεκριμένα στο Color Festival Day. Έχουμε χημεία, κοινό κώδικα επικοινωνίας και γελάμε πάρα πολύ στα γυρίσματα της εκπομπής.

Τι πιστεύετε ότι λείπει περισσότερο από την ελληνική μουσική;

Δεν θεωρώ ότι λείπει κάτι. Καινούργια τραγούδια βγαίνουν συνεχώς, καθώς και νέα ταλαντούχα παιδιά υπάρχουν με πολλές δυνατότητες. Είναι λάθος και άδικο να συγκρίνουμε τους νέους καλλιτέχνες με τους παλαιότερους και να λέμε ότι δεν είναι όπως ο Καζαντζίδης, ο Διονυσίου, ο Μπιθικώτσης και η Μαρινέλλα.

Αυτή η σύγκριση δεν έχει βάση γιατί ποτέ δεν θα βρούμε κανέναν που να μπορεί να αντικαταστήσει αυτούς τους καλλιτέχνες.

Είναι μοναδικοί και αποτελούν μεγάλη παρακαταθήκη για τη μουσική ιστορία της Ελλάδας.

Ο κάθε καλλιτέχνης θα πρέπει να κρίνεται στην εποχή του και σύμφωνα με τη δουλειά του. Το να γράφει κάποιος τραγούδια σήμερα δεν έχει σίγουρα καμία σχέση με την εποχή παλαιότερων δεκαετιών. Αυτό που ίσως μπορεί να λείπει από την ελληνική μουσική είναι το να είμαστε εμείς οι ίδιοι ακόμα πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας, με περισσότερο σεβασμό και συνέπεια τόσο προς εμάς όσο και τους γύρω μας.

Θέλω να μου πείτε έναν αγαπημένο σας τραγουδιστή και μια αγαπημένη σας τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή που υπάρχει στην Ελλάδα!

Όπως σου προανέφερα, ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Ρέμος. Με τον Αντώνη γνωριζόμαστε περίπου 16 χρόνια. Έχω δουλέψει όμως σχεδόν με όλους τους καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

Ο καθένας, έχει το δικό του χαρακτήρα και τα δικά του καλά στοιχεία. Είμαι τυχερός γιατί με όλους έχω εξαιρετικές σχέσεις και αυτό φαίνεται άλλωστε από το γεγονός, ότι με τιμούν με την παρουσία τους στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA». Στην εκπομπή αυτή -μεταξύ άλλων- έχω και την ευθύνη για το συντονισμό των καλλιτεχνών.

Ένα όνειρο στη μουσική που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα και θα θέλατε να το δείτε να πραγματοποιείται;

Όταν πρωτοξεκινούσα ήταν για μένα όνειρο να παίξω στο μαγαζί της γειτονιάς μου μουσική. Δεν πίστευα ότι θα πραγματοποιηθεί και όμως έγινε, λίγο καιρό αργότερα.

Μετά ήρθε το καλύτερο κλαμπ της Θεσσαλονίκης, κατέβηκα στην Αθήνα, πήγα στη Μύκονο, τη Νέα Υόρκη και το Μονακό. Έχω παίξει σχεδόν σε όλο τον κόσμο μουσική. Δόξα τω Θεώ νιώθω πολύ γεμάτος για τα 25 χρόνια που είμαι στο χώρο αυτό. Έχω κάνει πολλά πράγματα από αυτά που σκεφτόμουν, ονειρευόμουν και δεν περίμενα ποτέ να έρθουν.

Ένα και μόνο όνειρο έχω αυτή τη στιγμή: να είμαστε καλά, να ξεπεράσουμε τον κοροναϊό και να ξανά ανταμώσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024