Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα ματς της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League, ορίζοντας δύο ξένους ρέφερι σε Καραϊσκάκη και Κλεάνθης Βικελίδης.

Πιο συγκεκριμένα, στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο διαιτητής θα είναι ο κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γκόραν Πάτακι, Μπόγιαν Ζομπένιτσα, 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR ο ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέμπερ, με τον Μεϊντάνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 43χρονος ρέφερι έχει σφυρίξει αρκετά ματς ελληνικών ομάδων, ενώ ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA.

Τη φετινή σεζόν διηύθυνε τους αγώνες Άρης – Ολυμπιακός 1-2 και Άρης – ΑΕΚ 0-1 για τη Super League, και αυτή είναι η τρίτη φορά που θα έλθει στη χώρα μας.

Όσον αφορά το ματς του Άρη με την ΑΕΚ, η ΚΕΔ όρισε τον επίσης γνώριμο Αλεξέι Κουλμπάκοφ, ο οποίος είναι διαιτητής της κατηγορίας Elite της UEFA.

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιμίτρι Ζιουκ, Αλέι Μεσλίνκα, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο κροάτης Ντούγε Στούκαν, με τον Μ. Δημόπουλο.

Ο Λευκορώσος ήταν ρέφερι στο περσινό Άρης – ΑΕΚ 1-4, και πάλι στο ίδιο γήπεδο.

Τέλος, στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Καραντώνης με τον Μανούχο στο VAR.

Στο Βόλος – Παναιτωλικός ο Σιδηρόπουλος (VAR ο Γκορτσίλας), στο Απόλλων – ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος (VAR ο Ευαγγέλου), στο Ατρόμητος – Λάρισα ο Κουμπαράκης (VAR ο Τζοβάρας) και στο ΠΑΣ – Λαμία ο Παπαπέτρου (VAR ο Τζήλος).