Το παράδειγμα του Τιερί Ανρί, φαίνεται πως συνεχίζεται να υιοθετείται. Ρέιντζερς και Σουόνσι είναι εκείνες που με την σειρά τους αποφασίζουν να μποϊκοτάρουν τα social media.
Οι δύο ομάδες έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός πως δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά τις ρατσιστικές επιθέσεις. Την αρχή αυτή την φορά έκανε η αγγλική ομάδα με την ανακοίνωση της να αναφέρει πως :
«Η Σουόνσι επέλεξε να δώσει την δική της μάχη εναντίον όλων εκείνων που παρενοχλούν και προσβάλλουν με κάθε τρόπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από τις πέντε η ώρα σήμερα, δεν θα προβληθεί καμία ανάρτηση η περιεχόμενο στους λογαριασμούς μας, για τις υπόλοιπες εφτά μέρες».
Swansea City has chosen to take a club-wide stance in the battle against abuse and discrimination of all forms on social media.
From 5pm today we will not post any content on our official social media channels for seven days.#EnoughIsEnough
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο Τζενάρο Γκατούζο ευχαρίστησε όλους τους Ιταλούς για την στήριξή τους και δήλωσε πως αποχωρεί από τον πάγκο της «σκουάντρα ατζούρα» με πόνο στην καρδιά.
Ο Άρνε Σλοτ επιβεβαίωσε ότι η επιστροφή του Άλισον στην αγωνιστική δράση θα αργήσει, χάνοντας τόσο τα ματς με την Παρί για τους «8» του Champions League όσο και αρκετά μάλλον περισσότερα.