Την ικανοποίησή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας, με δήλωσή του, ανέφερε ότι ο δήμος ενήργησε από την πρώτη στιγμή προς αυτή την κατεύθυνση, «καθώς αποτελεί πεποίθησή μας», όπως τόνισε, «πως η με όρους και προϋποθέσεις λειτουργία της αγοράς στην παρούσα συγκυρία δεν επιβαρύνει επιδημιολογικά την κατάσταση. Αντίθετα», προσέθεσε «εκτιμούμε ότι κατευθύνει την κινητικότητα σε ένα πεδίο με καλύτερους ελέγχους-κανόνες και παράλληλα συμβάλλει στην ψυχολογική αποσυμπίεση της κοινωνίας».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για δίκαιο και λογικό αίτημα που εισακούστηκε.

Και κάλεσε πολίτες και επαγγελματίες, μαζί με την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην πόλη, «που αυτονόητα θα επιδράσει θετικά στην οικονομία», να επιδείξουν την ανάλογη συμπεριφορά.

Ο κ. Ζέρβας απηύθυνε έκκληση «προς όλους ανεξαιρέτως, να τηρήσουμε τα μέτρα και να διαφυλάξουμε την ατομική και δημόσια υγεία».

Και κατέληξε: «Έμεινε λίγος δρόμος μέχρι την οριστική έξοδο από την υγειονομική κρίση. Ας τον βαδίσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr