Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιανεμπόριο : Ικανοποίηση από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης - Έκκληση στους Θεσσαλονικείς να τηρούν τα μέτρα

Λιανεμπόριο : Ικανοποίηση από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης – Έκκληση στους Θεσσαλονικείς να τηρούν τα μέτρα

Την ικανοποίησή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, καλώντας πολίτες και επαγγελματίες να επιδείξουν υπεύθυνη στάση και να τηρούν τα μέτρα

Την ικανοποίησή του για το άνοιγμα του λιανεμπορίου στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας, με δήλωσή του, ανέφερε ότι ο δήμος ενήργησε από την πρώτη στιγμή προς αυτή την κατεύθυνση, «καθώς αποτελεί πεποίθησή μας», όπως τόνισε, «πως η με όρους και προϋποθέσεις λειτουργία της αγοράς στην παρούσα συγκυρία δεν επιβαρύνει επιδημιολογικά την κατάσταση. Αντίθετα», προσέθεσε «εκτιμούμε ότι κατευθύνει την κινητικότητα σε ένα πεδίο με καλύτερους ελέγχους-κανόνες και παράλληλα συμβάλλει στην ψυχολογική αποσυμπίεση της κοινωνίας».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για δίκαιο και λογικό αίτημα που εισακούστηκε.

Και κάλεσε πολίτες και επαγγελματίες, μαζί με την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην πόλη, «που αυτονόητα θα επιδράσει θετικά στην οικονομία», να επιδείξουν την ανάλογη συμπεριφορά.

Ο κ. Ζέρβας απηύθυνε έκκληση «προς όλους ανεξαιρέτως, να τηρήσουμε τα μέτρα και να διαφυλάξουμε την ατομική και δημόσια υγεία».

Και κατέληξε: «Έμεινε λίγος δρόμος μέχρι την οριστική έξοδο από την υγειονομική κρίση. Ας τον βαδίσουμε όλοι μαζί συντεταγμένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024