Survivor : Γιατί ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς ετοιμάζονται για…μηνύσεις ;
«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπούνε στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν μια κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη. Αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί κανένας είναι οι απειλές και οι απίστευτες ύβρεις, οι οποίες ξεφεύγουν από τα όρια της κριτικής…»
Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε την Παρασκευή ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου και του Αλέξη Παππά, Στέλιος Σούρλας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μηνύσεις εναντίον εκείνων που απειλούν τις οικογένειες των παικτών του Survivor, μέσω μηνυμάτων που στέλνουν στα social media.
Δηλώσεις Στέλιου Σούρλα
«Οι πελάτες μου γνώριζαν πριν μπούνε στο παιχνίδι ότι θα δεχθούν μια κριτική, η οποία είναι καλοδεχούμενη. Αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί κανένας είναι οι απειλές και οι απίστευτες ύβρεις, οι οποίες ξεφεύγουν από τα όρια της κριτικής…»
«Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου δεν θέλει να υπάρξει καμία αναφορά στο όνομά της. Η αδερφή και η μητέρα του τραγουδιστή και η οικογένεια του Αλέξη Παππά επικοινώνησαν μαζί μου για να κάνω κάποιες ενέργειες, μηνύσεις, εναντίον εκείνων που απειλούν τις οικογένειές τους μέσα από τα social media».
«Έχω λευκή εντολή και από τους δύο, σε περίπτωση που το πράγμα ξεφύγει και αγγίξει τα όρια του παρανόμου να ενεργήσω αυτοβούλως. Όταν κάποιος δέχεται απειλές για τη σωματική του ακεραιότητα έχουν ξεπεραστεί τα όρια. Στέλνουν απειλητικά μηνύματα στα social media. Εμείς έχουμε καταγράψει τα μηνύματα που έχουν σταλεί και τα ηλεκτρονικά ίχνη των αποστολέων», σύμφωνα με το govastileto.gr, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Σούρλας.
- Προαστιακός: Διακοπή σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια – Ασπρόπυργος λόγω πυρκαγιάς νωρίτερα
- Harrods κατά Αλ Φαγέντ – «Οι επιζήσασες πρέπει να δικαιωθούν» – Η ανήθικη πρόταση στη Νταϊάνα
- Καλαμάτα: Την χτυπούσε για 2 λεπτά μέσα στο σκοτάδι – Το μυστήριο με τον γενικό διακόπτη και τα ίχνη από παπούτσια
- Λανουά: Ανεπαρκής στην Γαλλία, ανανέωση συμβολαίου στην Ελλάδα!
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Η λαϊκή αγορά μέσα από τα μάτια του Vibrator
- Ο οικονομολόγος Τομά Πικετί προτείνει τη σύγκλιση των εισοδημάτων στα επίπεδα των πλουσίων χωρών μέχρι το 2100

