
Γεωργαντάς: Self test και για καθαρίστριες και υπαλλήλους κυλικείων στα σχολεία
Σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ξεκαθάρισε ότι στην πλατφόρμα για το self testing προστίθενται στο εξής και οι καθαρίστριες στα σχολεία αλλά και οι υπάλληλοι των κυλικείων.
Ανοίγει και για καθαρίστριες και υπαλλήλους κυλικείων στα σχολεία η πλατφόρμα για το self test.
Τα παρατράγουδα δεν έλειψαν την πρώτη μέρα διάθεσης των self test ενώ ένα μεγάλο ζήτημα ήταν το γεγονός ότι εξαιρέθηκαν καθαρίστριες, οδηγοί, υπάλληλοι κυλικείων και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.
Σήμερα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, ξεκαθάρισε ότι στην πλατφόρμα για το self testing προστίθενται στο εξής και οι καθαρίστριες στα σχολεία αλλά και οι υπάλληλοι των κυλικείων.
Υπενθυμίζεται ότι καθηγητές, μαθητές αλλά και οι 2 παραπάνω κατηγορίες που προστέθηκαν πρέπει να κάνουν τεστ δύο φορές την εβδομάδα και να το δηλώνουν στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί, ο κ. Γεωργαντάς επισήμανε πως εκτός από τους άνω των 18, τους οποίους το σύστημα δεν «διάβαζε» θα προστεθούν στην πλατφόρμα και «οι καθαρίστριες και οι υπάλληλοι των κιλικίων».
- Οι συνήθειες που μας οδηγούν σε burnout
- Έκτακτο επίδομα παιδιού: Δεύτερος κύκλος πληρωμών τον Αύγουστο
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drone σε πολυκατοικία – Αναφορές για πιθανά θύματα
- Συνταγή: Μακαρόνια με κοκκινιστά κεφτεδάκια
- Η SpaceX έχασε 1,2 τρισ. κεφαλαιοποίηση σε ένα μήνα – Γερό «ξεπούλημα» στις μετοχές Τεχνητής Νοημοσύνης
- Ηπατίτιδα: Πλήρης έλεγχος ή και θεραπεία σε μια ασθένεια που δεν κάνει διακρίσεις




