Δημήτρης Κουφοντίνας: Επέστρεψε στις φυλακές Δομοκού μετά την απεργία πείνας
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε τερματίσει την απεργία πείνας στις 14 Μαρτίου και παρέμεινε σε ΜΕΘ για να ανακτήσει τις δυνάμεις του
Στο κελί του στις φυλακές Δομοκού μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Κουφοντίνας, 27 μέρες μετά τη διακοπή της απεργίας πείνας.
Μετά τη δήλωση του για τερματισμό της απεργίας πείνας στις 14 Μαρτίου, ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη είχε παραμείνει για περισσότερους από 10 μέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου της Λαμίας για να ανακτήσει τις δυνάμεις του.
Στη συνέχεια. μεταφέρθηκε και παρέμεινε φρουρούμενος σε απλό θάλαμο μέσα στο νοσοκομείο της Λαμίας. από όπου σήμερα το μεσημέρι κάτω από άκρα μυστικότητα και με τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μεταφέρθηκε και πάλι στις φυλακές Δομοκού.
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)




