Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο : Αλλάζει ημερομηνία το Ρολάν Γκαρός

Επίσημο : Αλλάζει ημερομηνία το Ρολάν Γκαρός

Όπως έγινε γνωστό, λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά τη διάδοσης του κορωνοϊού που ισχύουν στη Γαλλία, το Ρολάν Γκαρός θα ξεκινήσει στις 30/5, αντί για τις 23/5 που είχε προγραμματιστεί.

Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στη Γαλλία, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, ανάγκασαν τους διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός να μεταθέσουν την έναρξη του χωμάτινου γκραντ σλαμ κατά μία εβδομάδα. Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (8/4) το όπεν του Παρισιού θα ξεκινήσει τελικά στις 30 Μαΐού, αντί για τις 23/5 που είχε αρχικά προγραμματιστεί η έναρξή του.

Ως εκ τούτου, το φετινό Ρολάν Γκαρός, θα πραγματοποιηθεί στη γαλλική πρωτεύουσα από τις 30/5 έως τις 13/6. Η μετάθεσή του κατά μία εβδομάδα δημιουργεί πονοκέφαλο στους παράγοντες της ATP και της WTA, καθώς η εβδομάδα 23/5 – 30/5 μένει κενή, ενώ στις 7/6 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει η σεζόν του γρασιδιού και τα τουρνουά των ‘s-Hertogenbosch, της Στουτγκάρδης και του Νότιγχαμ. Όπως είναι λογικό, το καλεντάρι θα αναπροσαρμοστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η κοινή ανακοίνωση της ATP και της WTA:

«Το τένις είχε ανάγκη από ένα ευέλικτο καλαντάρι τους 12 τελευταίους μήνες προκειμένου να διαχειριστεί τις προκλήσεις που φέρνει η πανδημία και αυτό συνεχίζει να ισχύει και σήμερα. Η απόφαση της καθυστέρησης του Roland Garros κατά μια εβδομάδα πάρθηκε εξαιτίας των νέων απαγορευτικών μέτρων στη Γαλλία και ο επιπλέον χρόνος θα βελτιώσει τις πιθανότητες των καλύτερων συνθηκών και της δυνατότητας να φιλοξενήσει κόσμο το τουρνουά.

Τόσο η ATP όσο και η WTA δουλεύουν με όλους τους παράγοντες που επηρεάζονται άμεσα από την αναβολή, για να παρέχει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για τους παίκτες, για τα τουρνουά και για τους φιλάθλους, πριν και μετά το Roland Garros. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν.»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024