
Ολυμπιακός : Ετοιμοπόλεμοι ο Σωκράτης και ο Μασούρας ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων
Οι εξετάσεις των δύο άσων των Eρυθρολεύκων ήταν καθαρές
Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο των Ερυθρολεύκων, καθώς οι εξετάσεις που έκαναν τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όσο και ο Γιώργος Μασούρας ήταν καθαρές.
Συγκεκριμένα, ο Παπασταθόπουλος υπεβλήθη πριν από λίγο σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική, καθώς δεν προκύπτει μυϊκός τραυματισμός.
Επίσης, ο Γιώργος Μασούρας, την Τετάρτη το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα στα Ιωάννινα, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία διάσεισης, μετέβη σε θεραπευτήριο των Ιωαννίνων και υπεβλήθη σε αξονική εγκεφάλου, η οποία ήταν καθαρή.
Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς να προφυλαχθεί για προληπτικούς (όπως αποδείχθηκε και σήμερα) λόγους.
Ο Μασούρας είχε μια σύγκρουση προς το τέλος του αγώνα πέφτοντας άσχημα και μετά το τέλος του ματς εμφάνισε τα συμπτώματα διάσεισης, γι’ αυτό και έγινε ο έλεγχος.
Τόσο ο Σωκράτης όσο και ο Μασούρας είναι κανονικά διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, από τη στιγμή που οι εξετάσεις τους ήταν καθαρές, με τον Μαρτίνς να αποφασίζει αν θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι.
Αυτήν την ώρα ολοκληρώνεται στο Ρέντη η προπόνηση, με όσους αγωνίστηκαν να κάνουν αποθεραπεία.
Ουσιαστικά από αύριο Παρασκευή θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟ.
- Ιράν – ΗΠΑ: 7η συναπτή νύχτα ανταλλαγής πληγμάτων – «Η λογική της κλιμάκωσης ξεφεύγει ολοένα περισσότερο»
- Κυπριακό: Ο Ερχιουρμαν χαιρετίζει την επίσκεψη Γκουτέρες και κάνει λόγο για «ουσιαστικές συζητήσεις»
- Ο Τραμπ απειλεί με επιπλέον δασμούς τον Καναδά για την μόλυνση του αέρα λόγω των πυρκαγιών
- Συμπαράσταση σε τρομοκράτες
- Καναδάς: Πάνω από 200 πυρκαγιές παραμένουν εκτός ελέγχου
- ΗΠΑ: Το μαρούλι μιας αλυσίδας φαστ φουντ υπεύθυνο για την επιδημία διάρροιας



