Λέσβος : Σε αργία ιερέας αρνητής του κοροναϊού
Σε αργία τέθηκε με εντολή του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κκ Ιάκωβου, ιερέας του χωριού Πηγή του Δήμου Μυτιλήνης
Σε αργία τέθηκε με εντολή του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κκ Ιάκωβου, ιερέας του χωριού Πηγή του Δήμου Μυτιλήνης.
Ο ιερές παρόλο τις συνεχείς εκκλήσεις της μητρόπολης να συμμορφωθεί εκείνος συνέχιζε την δράση του, και συγκεκριμένα κατά παράβαση εντολών πραγματοποίησε αγιασμούς από σπίτι σε σπίτι τις μέρες των Φώτων, ενώ έβγαζε σχεδόν κάθε Κυριακή κήρυγμα στην εκκλησία κατά της μάσκας και του κοροναϊου.
Ο ιερέας μάλιστα είχε αναρτήσει και σχετική ανακοίνωση στην είσοδο της εκκλησίας αναφέροντας σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi «η μασκοφορία εντός του Αγίου Οίκου αμφισβητεί την παντοδυναμία του Θεού. Με τη μάσκα δείχνουμε πως δεν είμαστε σίγουροι για τη δύναμή Του και πως δεν εμπιστευόμαστε την αγάπη Του».
Σημειώνεται ότι ο ιερέας πραγματοποιούσε θρησκευτικές τελετές με ανοιχτές τις πόρτες σε όλους όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν
Στον ιερέα πέρα της υποχρεωτικής αργίας επιβλήθηκε και διακοπή καταβολής του μισθού του επ’ αόριστο.
- ΠΑΣΟΚ: Σοβαρές αιχμές Ανδρουλάκη για ΝΔ και επίθεση στη δεξιά – Τι λέει για συγκυβέρνηση και συνέδριο
- Τραγωδία στην Ελευσίνα: Νεκροί δύο ηλικιωμένοι και τα σκυλιά τους
- LIVE: Αναντολού Εφές– Ολυμπιακός
- Η 12άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές
- Κοινωνικοποίηση εκτός ίντερνετ: Πώς η συμμετοχή προστατεύει την ευημερία των νέων
- Η 11άδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Μπέτις (pic)

