Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πόλεμος» στο Χόλιγουντ: Σκάνδαλο με τους σταρ του «Justice League»

«Πόλεμος» στο Χόλιγουντ: Σκάνδαλο με τους σταρ του «Justice League»

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζος Γουίντον είχε απειλήσει να καταστρέψει την καριέρα της Γκαλ Γκαντότ μετά το «Justice League»

Εδώ και καιρό έχουν έρθει στην επιφάνεια καταγγελίες εναντίον του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τζος Γούιντον για τοξική συμπεριφορά και λεκτική κακοποίηση κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας Justice League.

Σε πρόσφατο άρθρο του The Hollywood Reporter, αρκετές πηγές αναφέρουν το πόσο τοξικό περιβάλλον ήταν τα γυρίσματα του «Justice League» αλλά και το πως η διαμάχη μεταξύ Γκαντότ και Γουίντον είχε φτάσει σε άλλα επίπεδα.

Τους τελευταίους μήνες και καθώς η εκδοχή του Ζακ Σνάιντερ για το «Justice League» ολοκλήρωνε την παραγωγή του και ετοιμάζονταν να κάνει την πρεμιέρα του στο HBO Max, ο Ρέι Φίσερ, που έπαιζε τον ρόλο του Cyborg στην ταινία, είχε κηρύξει πόλεμο στο στούντιο της Warner αλλά και στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της ταινίας Τζο Γουίντον, κατηγορώντας τον για απρεπή συμπεριφορά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Για πρώτη φορά ο Φίσερ μίλησε για όλα όσα συνέβησαν τότε, σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter και μέσα στο άρθρο αυτό υπάρχουν και πληροφορίες για την διαμάχη του Γουίντον με τον Γκαλ Γκαντότ.

Τον Δεκέμβριο του 2020 η Γκαντότ είχε δηλώσει με τον Γουίντον δεν «ήταν και η καλύτερη» και τώρα το άρθρο αναφέρει πως, σύμφωνα με μια αρκετά έγκυρη πηγή, είχε πολλές ανησυχίες για την εκδοχή του Γουίντον.

Διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν πως ο μεγαλύτερος τσακωμός μεταξύ τους έγινε όταν ο Γουίντον πίεσε την Γκαντότ να ηχογραφήσει μερικές ατάκες που δεν της άρεσαν, απειλώντας την καριέρα της και υποτιμώντας την σκηνοθέτη του «Wonder Woman» Πάτι Τζένκινς.

Ο Φίσερ αρνήθηκε να σχολιάσει τα γεγονότα αυτά, ενώ ένας μάρτυρας δήλωσε κατά την διάρκεια της έρευνας που διεξήγαγε το στούντιο πως «μετά από έναν τσακωμό ο Γούιντον φώναζε πως δεν αντέχει την Γκαντότ άλλο. Της είχε πως αυτός είναι σεναριογράφος και εκείνη θα πρέπει να σκάσει και να πει τις ατάκες του αλλιώς θα την κάνει να δείχνει σαν ηλίθια στην ταινία.»

Άλλη πηγή αναφέρει πως η Γκαντότ είχε «θέματα με τον χαρακτήρας της που ήταν πιο επιθετικός από ότι ήταν στη “Wonder Woman”. Ήθελε να κάνει την ανάπτυξη του χαρακτήρα της πιο ομαλό από τη μια ταινία στην άλλη».

Η Γκαντότ και η Τζένκινς «έδωσαν μάχη» με τον Γουίντον το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μια πολύωρη συνάντηση με τον τότε CEO της Warner Bros Entertainment Κέβιν Τσουτζιχάρα.

Η Γκαντότ δήλωσε πως «είχα τα θέματα μου με τον Γουίντον και η Warner τα αντιμετώπισε έγκαιρα».

Μέχρι στιγμής καμιά πλευρά δεν έχει κάνει περαιτέρω δηλώσεις.

Πάντως ο Γουίντον κατηγορήθηκε και πρόσφατα πάλι για τοξικό εργασιακό περιβάλλον αυτή τη φορά από την Καρίσμα Κάρπεντερ του «Buffy the Vampire Slayer» με αρκετούς από το καστ της σειράς, ανάμεσά τους και η πρωταγωνίστρια Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, να την υποστηρίζουν στα social media.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024