
Survivor – αποκάλυψη: Ο παρ΄ ολίγον πνιγμός που δεν έδειξαν οι κάμερες
Με αφορμή την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, πρώην παίκτης του αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες
Με αφορμή την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης, πρώην παίκτης του αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.
Ο Χάρης Γιακουμάτος βρέθηκε στην εκπομπή Love It και αποκάλυψε άγνωστες σκηνές από το Survivor. Μία όμως ήταν σχεδόν ανατριχιαστική καθώς ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκάλυψε ότι στον κύκλο παιχνιδιού όπου συμμετείχε εκείνος οι κάμερες δεν έδειξαν ποτέ ότι δύο κοπέλες που συμμετείχαν στο Survivor, λίγο έλειψε να πνιγούν καθώς μπήκαν για να απολαύσουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, τα ρεύματα τούς πήγαν πολύ μέσα και μέχρι οι ίδιες να το καταλάβουν, δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στη στεριά.
Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Γιακουμάτος, κάποιος από τους παίκτες, το όνομα του οποίου δεν είπε ποτέ, έσπευσε να βοηθήσει τις κοπέλες και τελικά κατάφεραν να σωθούν. Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη την έκανε για να στηρίξει το επιχείρημά του ότι στο Survivor παίζει ρόλο το μοντάζ που γίνεται από την παραγωγή και άλλους παίκτες του “ανεβάζει” στα μάτια των τηλεθεατών και άλλους τους “ρίχνει”.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο
- Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πατησίων – Εντοπίστηκαν τρεις ύποπτοι μετά από καταδίωξη στον Κηφισό
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πότε θα αναρτηθεί το λάβαρο για την τέταρτη Ευρωλίγκα του
- Ανδρουλάκης: Αρνούμαστε να δεχτούμε μια Αυτοδιοίκηση – παραμάγαζο του Μεγάρου Μαξίμου
- Θέμα αποστρατικοποίησης νησιών βάζει ο Τούρκος ΥΠΑΜ – «Η Ελλάδα δεν αποδέχεται αναθεωρητικές προσεγγίσεις» απαντά η Αθήνα
- Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα στη Βόρεια Ελλάδα με τις απάτες στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Πάνω από 300 άτομα οι κατηγορούμενοι
- Γωγώ Μαστροκώστα: Σε κλίμα οδύνης η ταφή της στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου

