Ούτε αυτή την Κυριακή θα δούμε το Your Face Sounds Familiar, όπως όλα δείχνουν, αφού δυστυχώς ο κοροναϊός χτύπησε για τα καλά το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα znews.gr, οι άνθρωποι της παραγωγής ενημέρωσαν τους συνεργάτες τους ότι το γύρισμα δεν θα γίνει ούτε αυτή τη φορά με αποτέλεσμα να μην υπάρξει επεισόδιο ούτε αυτή την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη, όπου το γύρισμα ματαιώθηκε, καθώς στα τεστ που έγιναν στην είσοδο του στούντιο διαπιστώθηκε ότι ένας από τους συμμετέχοντες ήταν θετικός στον κορονοϊό. Το τεστ επαναλήφθηκε για σιγουριά αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν αλλεπάλληλα τεστ και όσοι εμπλέκονται με το συγκεκριμένο σόου και δόθηκε εντολή να επαναληφθούν τη Δευτέρα. Έτσι, την προηγούμενη Κυριακή το σόου δεν βγήκε στον αέρα και η παραγωγή ήλπιζε να γίνει το γύρισμα μέχρι αύριο για να έχει επεισόδιο για αυτή την Κυριακή.

Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν και έτσι πριν από λίγο οι άνθρωποι της παραγωγής ενημέρωσαν τους συνεργάτες τους ότι το γύρισμα δεν θα γίνει.

Υπενθυμίζεται πως στο Your Face Sounds Familiar λαμβάνουν μέρος εννέα παίκτες και make up artists και κομμωτές που δουλεύουν σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο