Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο κοροναϊός... γονάτισε την τηλεόραση - Εκπομπή δεν θα βγει ούτε αυτή την εβδομάδα στον αέρα

Ο κοροναϊός… γονάτισε την τηλεόραση – Εκπομπή δεν θα βγει ούτε αυτή την εβδομάδα στον αέρα

Ούτε αυτή την Κυριακή θα δούμε το Your Face Sounds Familiar, όπως όλα δείχνουν, αφού δυστυχώς ο κοροναϊός χτύπησε για τα καλά το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1

Ούτε αυτή την Κυριακή θα δούμε το Your Face Sounds Familiar, όπως όλα δείχνουν, αφού δυστυχώς ο κοροναϊός χτύπησε για τα καλά το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα znews.gr, οι άνθρωποι της παραγωγής ενημέρωσαν τους συνεργάτες τους ότι το γύρισμα δεν θα γίνει ούτε αυτή τη φορά με αποτέλεσμα να μην υπάρξει επεισόδιο ούτε αυτή την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη, όπου το γύρισμα ματαιώθηκε, καθώς στα τεστ που έγιναν στην είσοδο του στούντιο διαπιστώθηκε ότι ένας από τους συμμετέχοντες ήταν θετικός στον κορονοϊό. Το τεστ επαναλήφθηκε για σιγουριά αλλά το αποτέλεσμα ήταν ίδιο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν αλλεπάλληλα τεστ και όσοι εμπλέκονται με το συγκεκριμένο σόου και δόθηκε εντολή να επαναληφθούν τη Δευτέρα. Έτσι, την προηγούμενη Κυριακή το σόου δεν βγήκε στον αέρα και η παραγωγή ήλπιζε να γίνει το γύρισμα μέχρι αύριο για να έχει επεισόδιο για αυτή την Κυριακή.

Δυστυχώς όμως τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν και έτσι πριν από λίγο οι άνθρωποι της παραγωγής ενημέρωσαν τους συνεργάτες τους ότι το γύρισμα δεν θα γίνει.

Υπενθυμίζεται πως στο Your Face Sounds Familiar λαμβάνουν μέρος εννέα παίκτες και make up artists και κομμωτές που δουλεύουν σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024