MasterChef: Χαρές και κλάματα στη δοκιμασία του Silver Award – Ποιος κέρδισε τα 10.000 ευρώ
Αγαπημένο χαρακτηριστικό των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είναι να κάνουν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους
Αγαπημένο χαρακτηριστικό των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, είναι να κάνουν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.
O Παύλος Χάππιλος κατάφερε να κερδίσει το Mystery Box, με τα καλύτερα πιάτα, που έχει δημιουργήσει έως τώρα σύμφωνα με τους κριτές και είχε στη διάθεσή του ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία.
Το εξαιρετικά απαιτητικό ζητούμενο έκανε κάποιους να αγχωθούν αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή της σημερινής μαγειρικής περιπέτειας, που επρόκειτο να ζήσουν.
Η συνέχεια στο τριπλό ζητούμενο του Τεστ Δημιουργικότητας, με ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο και ένα γλυκό, έκανε πολλούς να ξαφνιαστούν.
Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να πάρουν μια ριψοκίνδυνη απόφαση, σε πέντε μόλις λεπτά. Τόσο ριψοκίνδυνη, που μπορούσε να τους στοιχίσει ακόμα και την παραμονή τους στον διαγωνισμό.
Όσοι όμως βρίσκονται στο ανατρεπτικό MasterChef 5 χρειάζεται έτσι και αλλιώς να έχουν διάθεση, ψυχή και μαγειρικό θάρρος, όλα τα άλλα θα συμβούν αβίαστα μέσα στα πιάτα τους.
Καλεσμένος των κριτών, για τη δοκιμή των προσπαθειών της δεκάδας του διαγωνισμού, ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ένας από τους αγαπημένους chef των κριτών.
Η μέρα έκλεισε με έναν θρίαμβο αλλά και με την πικρή γεύση της αποτυχίας.
Τα 10.000 ευρώ και το Silver Award κέρδισε η Μαργαρίτα, η οποία άκουσε διθυραμβικές κριτικές από τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες της.
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
- Στενά Ορμούζ: Παράκαμψη με… φορτηγά για μεταφορά μετάλλων και καταναλωτικών αγαθών
- Βουλή: Ανάμεσα σε συμπληγάδες η κυβέρνηση – Σε βαρύ κλίμα η συζήτηση για το Κράτος Δικαίου
- Συνταξιοδότηση: Ακριβότερη η εξαγορά πλασματικών ετών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442