
Πέθανε από κοροναϊό ο διακεκριμένος γιατρός Κώστας Τσιτουρίδης
Νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, όπου είχε μεταφερθεί με συμπτώματα κοροναϊού.
Πέθανε σε ηλικία 63 ετών ο διευθυντής του Ακτινολογικού Τμήματος του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος», Κώστας Τσιτουρίδης, ο οποίος νοσηλευόταν σε ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, όπου είχε μεταφερθεί με συμπτώματα κοροναϊού.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζει με μήνυμά του ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας- Θράκης, Δημήτρης Τσαλικάκης.
Ο εκλιπών είχε γεννηθεί το 1958 στο Κιλκίς, σπούδασε στο Sapienza Università di Roma και έκανε διδακτορικό στο ΔΠΘ. Διετέλεσε διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης, διοικητής του νοσοκομείου Γεννηματάς, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης.
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία
- Δυτική Οχθη: Σκότωσαν έφηβο Παλαιστίνιο οι ισραηλινές δυνάμεις και, απλώς, το επιβεβαίωσαν
