Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : «Πολεμική» εφημερία στα νοσοκομεία της Αττικής

Κοροναϊός : «Πολεμική» εφημερία στα νοσοκομεία της Αττικής

Στη χθεσινή εφημερία του «Ευαγγελισμού» έγιναν 20 εισαγωγές ασθενώς με covid-19, ενώ στο «Αττικό», σημειώθηκαν 53 εισαγωγές

Στη χθεσινή εφημερία του «Ευαγγελισμού» έγιναν 20 εισαγωγές ασθενώς με covid-19, ενώ στο «Αττικό», σημειώθηκαν 53 εισαγωγές.

Στη Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκαν 660 θετικά κρούσματα, ενώ η ανάλυση των λυμάτων δείχνει αύξηση κατά 56% των συγκεντρώσεων ιικού φορτίου.

Κατά την ομιλία του στην Ακαδημία Αθηνών, ο Σωτήρης Τσιόδρας είπε ότι οι εισαγωγές που γίνονται στα νοσοκομεία είναι περισσότερες από τα εξιτήρια. Έχουν αυξηθεί κατά 15% τα περιστατικά πολιτών που αντιμετωπίζουν αγχώδεις καταστάσεις εξαιτίας του covid.

Χαρακτήρισε τα μέτρα σαν «μια σφυριά στο κεφάλι. Ενώ οι επιστήμονες ψάχνουν να βρουν την χειρουργική επέμβαση που θα μας σώσε από την πανδημία.

Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι το Μάιο θα φτάσουμε πάω από τους 1000 διασωληνωμένους ασθενείς.

Από τα θετικά κρούσματα, ένα περίπου 14% θα χρειαστεί νοσηλεία και από αυτό το ποσοστό ένα 7% θα χρειαστεί και κρεβάτι σε ΜΕΘ.

Κατέστησε σαφές ότι τα εμβόλια και η τήρηση των μέτρων προστασίας αποτελούν μονόδρομο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Για το εμβόλιο της Astra Zeneca είπε ότι τα περιστατικά θρομβώσεων καταγράφονται ένα στις 100.000, ενώ σε ένα αντίστοιχο εμβόλιο για την ιλαρά καταγράφονται ανεπιθύμητα περιστατικά στους 40.000 εμβολιασμούς.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024