Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τον λόγο που τσακώνεται με τον σύντροφό της
Το πάρτι έκπληξη που έκανε η οικογένεια της Άννας Μαρίας Βέλλη στην πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να αποκαλύπτει πως ο σύντροφος της κοπέλας δεν έκανε like στην ανάρτησή της
Το πάρτι έκπληξη που έκανε η οικογένεια της Άννας Μαρίας Βέλλη στην πρώην παίκτρια του Survivor σχολίασαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου να αποκαλύπτει πως ο σύντροφος της κοπέλας δεν έκανε like στην ανάρτησή της.
Η Κατερίνα Καινούργιου, ωστόσο, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ποια είναι η συχνότερη αιτία «τσακωμού» της με τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη: «γενικώς είναι ένας από τους λόγους που τσακώνομαι με τον Φίλιππο. Πολλές φορές δεν μου κάνει like σε φωτογραφίες και του λέω “γιατί δεν μου κάνεις like στη φωτογραφία;” Και μου απαντά ότι δεν την είδε».
Με τη σειρά του και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε πως η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα δεν του κάνει like στις φωτογραφίες του.
- Προκλητικός ο Πολάκης – Φοβάται τα ύψη από τα θεωρεία – ΣΥΡΙΖΑ μέχρι να σβήσει ο ήλιος – Ευτυχώς
- Την ίδρυση Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης ζητάει ο Δήμος Πάρου
- Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο: Οπαδός της ΑΕΛ Novibet λιβανίζει από την εξέδρα (vid)
- Αλεξανδρούπολη: Από διαρροή υγραερίου γεννήτριας ρεύματος ο θάνατος του ζευγαριού
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς




