Μετά από τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Μερίχ Ντεμιρέλ ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στη Γιουβέντους. Ο λόγος για τον Φεντερίκο Μπερναντέσκι, ο οποίος σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι «μπιανκονέρι» υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ για τον κοροναϊό και βρέθηκε θετικός.
«Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι διαγνώστηκε θετικός στον Covid 19. Ο παίκτης είναι απομονωμένος και ασυμπτωματικός», αναφέρεται στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Τορίνο.
Αυτό σημαίνει πως ο Αντρέα Πίρλο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον 27χρονο μεσοεπιθετικό στην αναμέτρηση της Κυριακή (11/04) εναντίον της Τζένοα, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Αταλάντα μια εβδομάδα αργότερα, με τον Ιταλό να είναι σε απομόνωση.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ