Μετά την Μπαρτσελόνα, έρχεται η σειρά του αντίπαλου δέους, Ρεάλ Μαδρίτης, να μπει σε «τροχιά» εκλογών. Ο εκ των υποψηφίων διαδόχων για την προεδρία, Ενρίκε Ρικέλμε, υποστήριξε πως θα πραγματοποιηθούν ριζικές αλλαγές στην ομάδα.
Μία από τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει ο Ισπανός, είναι και η απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο. «Αν είμαι εγώ ο επόμενος πρόεδρος των «μερένγκες», ο Ζιντάν δεν θα παραμείνει προπονητής του συλλόγου», ανέφερε συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας.
Παράλληλα, στο μυαλό του διαθέτει κάποιους αντικαταστάτες του Γάλλου, οι οποίοι αποτελούν «βαριά ονόματα». «Χρειαζόμαστε ένα νέο προφίλ προπονητή όπως για παράδειγμα του Κλοπ. Ο Ραούλ θα μπορούσε να είναι μια τέτοια επιλογή», τόνισε επίσης ο 32χρονος.
Αναφερόμενος ακόμα στην περίπτωση Χάαλαντ δήλωσε πως: «Ο πιθανός αθλητικός διευθυντής μου, μίλησε με τον Μίνο Ραϊόλα την Τετάρτη. Ρωτήσαμε απλά για την περίπτωση Χάαλαντ και μας ενημέρωσε».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου εγκαινίασε σειρά βίντεο με τίτλο «Δόξα, Αποτυχίες και Νοοτροπία Μαχητή» και ξεκίνησε με τον Ολυμπιονίκη του επί κοντώ Μανώλη Καραλή.
Τι δείχνει η έρευνα του «Sportico» για τους αθλητές που έβγαλαν και συνεχίζουν χρήματα με το τσουβάλι, μπαίνοντας στο κλειστό κλαμπ των billionaires. Και η ξεχωριστή ιστορία του Φλαμινί, που είναι εκτός top 15.