Ο Ντάβινσον Σάντσες μπήκε στην μεγάλη λίστα των ρατσιστικών επιθέσεων σε ποδοσφαιριστές. Μόλις λίγα 24ωρα μετά το απαράδεκτο περιστατικό με τον Ρόμπινσον της Γουεστ Μπρομ, ο παίκτης της Τότεναμ έκανε γνωστή την ρατσιστική επίθεση εναντίον του, μέσω Instagram.
Ο Σάντσες δημοσίευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού μία φωτογραφία, όπου ένας άγνωστος του έστειλε εικονίδια με την μορφή μιας μαϊμούς. Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως «τίποτα δεν έχει αλλάξει».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ