Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Μαργαρίτη: «Ένα απόγευμα πήρα τα παιδιά από το σπίτι και έφυγα χωρίς χρήματα»

Σοφία Μαργαρίτη: «Ένα απόγευμα πήρα τα παιδιά από το σπίτι και έφυγα χωρίς χρήματα»

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην εκπομπή DOT για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και τον τρόπο που προσπάθησε -και συνεχίζει να προσπαθεί- να το διαχειριστεί.

Η Σοφία Μαργαρίτη μίλησε στην εκπομπή DOT για τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και τον τρόπο που προσπάθησε -και συνεχίζει να προσπαθεί- να το διαχειριστεί.

«Πέρασα από το στάδιο που πίστευα ότι φταίω εγώ και τον δικαιολογούσα»

«Όταν ξύπνησα και είδε την αλλαγή αυτή ο πρώην σύζυγός μου, εκεί ήρθε και η ρήξη και έγινε πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν μπορούσα να του πω αυτό που σκεφτόμουν, φοβόμουν. Πέρασα από το στάδιο που πίστευα ότι φταίω εγώ και τον δικαιολογούσα για τη συμπεριφορά του. Ότι έχει δίκιο που ξέσπαγε πάνω μου, που είχε νεύρα, που εξαφανιζόταν.

Δυνατή ήμουν ανέκαθεν. Εκείνο το διάστημα είχα αφήσει τη δύναμή μου στην άκρη. Δεν είχα ούτε ένα ευρώ. Κατάλαβα ότι δεν είμαι η Σοφία που ήμουν. Όταν είδα ότι αλλάζω, είπα ως εδώ. Άρπαξα τα παιδιά ένα απόγευμα Κυριακής, πήρα την ταυτότητά μου και δύο αλλαξιές, χωρίς λεφτά και πήγα σε ένα σπίτι που δεν είχε να μου προσφέρει τίποτα. Αλλά είπα θα τα καταφέρεις. Και τα κατάφερα και συντηρούσα και παιδιά και  τους γονείς μου, με αξιοπρέπεια», είπε αρχικά.

«Έβλεπα μια νευρωτική μάνα σε ένα σπίτι να ουρλιάζει»

«Επίσης σημαντικό ήταν πως είδα πώς θα ήμουν σε 5 χρόνια από τότε. Έβλεπα μια νευρωτική μάνα σε ένα σπίτι να ουρλιάζει, τα παιδιά να μην είναι ήρεμα και να έχουν ανασφάλεια. Θα έφτανα στα 50-55 και δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και θα είχα χάσει ίσως τα παιδιά μου. Δεν είχαμε επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό μου. Όσο προσπαθούσα να τον πλησιάσω, να του πω τα θέματά μου και τι με απασχολεί, έβρισκα συνέχεια τοίχο. Τώρα καταλαβαίνω πως αυτό δεν ήταν συντροφικότητα.

Βίωσα άσχημο διαζύγιο. Επέλεξα να μείνω μόνη μου με τα παιδιά. Θα ήταν λάθος να μπω σε μια επόμενη σχέση. Αλλά έπρεπε να δω που έχω φταίξει. Η συμβουλή που μπορώ να δώσω σε κάποια γυναίκα που βιώνει κάτι αντίστοιχο, ήταν να μην φοβάται να ζητήσει βοήθεια, να μην ντρέπεται. Εγώ πήγα και φοβήθηκα ότι θα διαδοθεί και έφυγα» είπε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Μαργαρίτη.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάνω βίντεο.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024