Πρεμιέρα κάνει απόψε η «χρυσή» διαγωνιστική δεκάδα, μετά την αποχώρηση του Ιωάννη  από το σπίτι του Master Chef.

Αυτή απαρτίζουν 10 από τους πιο ταλαντούχους και επίδοξους μάγειρες του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο λόγος για τη Μαργαρίτα Νικολαϊδη, τον Διονύση Σαρακίνη, την Ανούς Χεριμιάν, τη Μαρία Λαζαρίδου, τον Στέφανο Χίλα, τον Νίκο Σκορδάκη, τον Παύλο Χάππιλο, τη Λία Μακροστέργιου, τον Τζιοβάνι Σκαράτζι και τον Παναγιώτη Τζαμαλή.

Τι λένε, όμως, τα στατιστικά για τον νικητή; Ποιοι ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση τις περισσότερες φορές; Ποιοι είχαν παρουσιάσει τα περισσότερα  «κακά» πιάτα στους κριτές και ποιοι τους είχαν εντυπωσιάσει;

Οι παίκτες που ήταν περισσότερες φορές υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι:  η Λία και η Ανούς πέντε φορές, η Μαρία τέσσερις φορές και ο Παύλος τρεις.

Τα καλύτερα πιάτα έχουν παρουσιάσει στους κριτές: ο Τζιοβάνι έξι φορές, ο Διονύσης πέντε φορές, ο Τζαμάλ και η Μαργαρίτα τέσσερις φορές ο κάθε ένας.

Τα χειρότερα πιάτα είχαν ως τώρα: η Ανούς τρεις φορές, Λία και Παύλος από δύο φορές, και από μία φορά ο Στέφανος, ο Διονύσης, η Μαρία και Μαργαρίτα.

Συμπερασματικά, βάσει στατιστικών, ο Τζιοβάνι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο φετινός MasterChef της Ελλάδας, ενώ η Ανούς και η Λία πιθανολογείται να αποχωρήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Ωστόσο, στο MasterChef ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε ακριβείς στις προβλέψεις μας, γιατί είναι γεμάτο ανατροπές! Άλλωστε, ο διαγωνισμός έχει πολύ δρόμο μπροστά του και ο παίκτης που θα κερδίσει πρέπει να συνεχίσει να εκπλήσσει στους κριτές με τις μαγειρικές του δυνατότητες του μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο