Η Μαρία Θωμά μας συστήθηκε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της Φάρμα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έχοντας επιστρέψει στην καθημερινότητά της, παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη, όπου και πέρασε σε αποκαλύψεις για τους συμμετέχοντες της Φάρμας.

Το χρηματικό έπαθλο ήταν κίνητρο;

Το έπαθλο ήταν κίνητρο για να μπορέσω να βοηθήσω κάποια ορφανοτροφεία που ήθελα. Έχω επισκεφθεί πολλές φορές αυτά τα μέρη και έχω δει τα παιδάκια, οπότε ένας βασικός λόγος ήταν αυτός. Βγαίνοντας, όμως, από το παιχνίδι, αφού δεν κατάφερα να πάρω το έπαθλο, έχω ξεκινήσει μία καμπάνια για δύο ορφανοτροφεία, του Βόλου και του Χατζηκυριάκειου του Πειραιά.

Τι σε ενέπνευσε να κάνεις κάτι τέτοιο;

Μετά παιδικό συγκρότημα ΧΑΝΑ ΖΟΟ, στο οποίο είμαι μέλος, έχουμε επισκεφθεί πολλές φορές τέτοιο ορφανοτροφεία για να τραγουδήσουμε και να δώσουμε δώρα. Ωστόσο, ήθελα κάποια στιγμή να βοηθήσω και με χρήματα.

Πώς σου φάνηκε π εμπειρία στη «Φάρμα»;

Ήταν και όμορφη και απαιτητική. Είχε πολλές δουλειές, Όσον αφορά τη συμβίωση μετά παιδιά, ενώ πίστευα πως δεν θα δημιουργηθούν εντάσεις, τελικά δεν μπόρεσα να το αποφύγω. Ήταν, όμως, ξεχωριστό να μην έχεις στη διάθεσή σου πράγματα που θεωρείς δεδομένα στην καθημερινότητα σου, όπως αρκετό φαγητό και ρεύμα.

Δέχθηκες σχόλια από τον κόσμο;

Δέχθηκα και καλά και άσχημα σχόλια. Ήταν λίγο ξαφνικό, γιατί δεν το είχα ξαναζήσει. Με επηρέασε για λίγη ώρα. Και με ξάφνιασε η αντίδραση του κόσμου, γιατί δεν ξέρουν πραγματικά τι συνέβαινε μέσα. Από την άλλη, πήρα και πολλά καλά μηνύματα.

Τι σε δυσκόλεψε;

Ακόμη και για τα πολύ απλά καθημερινά πράγματα, όπως το να κάνεις μπάνιο, ήθελε μία διαδικασία.

Έχεις πικρία που έφυγες;

Στην αρχή, όταν έφυγα, αισθάνθηκα πικρία. Τώρα, όσο απομακρύνομαι, νιώθω πως έχω πάρει ένα σημαντικό κομμάτι από τη «Φάρμα» μαζί μου και το εξελίσσω. Έχω μεταφέρει όλη αυτή την ενέργεια στο φιλανθρωπικό έργο που κάνω.

Θα κρατήσεις με κάποιον επικοινωνία;

Ναι, εννοείται! Με τους δύο Βασίληδες, με τον Στράτο, με τη Μαρία Σπυροπούλου. Με αυτούς κυρίως.

Υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελες να κρατήσεις επαφή;

Η Μαρία Μιχαλοπούλου δεν είναι από τους ανθρώπους που θα ήθελα να δω πρώτους ή να κάνω παρέα. Αλλά με τα υπόλοιπα παιδιά θα ήθελα να έχω επικοινωνία.

Ποιος είναι φαβορί για εσένα;

Ο «Ντούπης» πιστεύω πως είναι φαβορί. Και η Κυριακή θεωρώ πως θα φτάσει μακριά, αν και δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κερδίσει, από άποψη στρατηγικής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο