
Φάρμα: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι;
Δοκιμασία αποχώρησης απόψε στην Φάρμα και οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια.
Δοκιμασία αποχώρησης απόψε στην Φάρμα και οι δύο μονομάχοι έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό για να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες και στα εμπόδια.
Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε την Μαρία Φραγκάκη και την Κάτια Δέδε να ρίχνουν μπαλάκια σε στόχους, να τρέχουν σε άχυρα και να έχουν απόλυτη συγκέντρωση, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους.
Στην τέταρτη δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο και με σκοπό να γεμίσουν νερό μία νταμιτζάνα αλλά στο τέλος μία αναδείχθηκε η νικήτρια.
Αυτή που αποχώρησε ήταν η Μαρία Φραγκάκη, χάνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της δοκιμασίας από την Κάτια Δέδε.
Δείτε το βίντεο

- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Νεκρή στον βωμό του τυφλού μίσους
- Ο Σαρ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά για το 2-0 της Σενεγάλης (vids)

