
Σάσα Σταμάτη: Βαρύ πένθος για την δημοσιογράφο
Μια πολλή δύσκολη περίοδο βίωνε η Σάσα Σταμάτη, για μεγάλο διάστημα, η οποία και οδήγησε το πρωί της Κυριακής στο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.
Μια πολλή δύσκολη περίοδο βίωνε η Σάσα Σταμάτη, για μεγάλο διάστημα, η οποία και οδήγησε το πρωί της Κυριακής στο πένθος καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.
Έχοντας παραχωρήσει δυο μέρες νωρίτερα συνέντευξη στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα», ο Γρηγόρης Μπάκας γνωστοποίησε την συγκεκριμένη είδηση προλογίζοντας το θέμα της δημοσιογράφου. «Σήμερα το πρωί μίλησα με την Σάσα Σταμάτη και μου είπε τα δυσάρεστα νέα. Έφυγε από τη ζωή δυστυχώς ο αγαπημένος της πατέρας».
«Τα τελευταία 25 χρόνια ο άνθρωπος περνούσε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Η Σάσα Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά παρ’ όλα αυτά μακάρι να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος του OPEN προκαλώντας την έκπληξη της Σίσσυς Χρηστίδου η οποία και δεν γνώριζε για την συγκεκριμένη εξέλιξη στην υγεία του πατέρα της Σάσας Σταμάτη.
Δείτε το βίντεο

- Ισπανικά σενάρια για Χεζόνια
- Χαλκιδική: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 59χρονος για παράνομη απόρριψη μπαζών – Είχε φτιάξει άτυπες χωματερές
- Ο Σπύρος Βούγιας ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
- Άρης Αλεξάνδρου: Ένας από αυτούς που αγάπησαν, ίσως υπερβολικά, την αλήθεια
- Τέθηκε σε λειτουργία παραγωγική γεώτρηση στη Δ.Κ. Ανώπολης στα Σφακιά
- Θεσσαλονίκη: «Δεν σας φοβόμαστε» – Κάλεσμα της ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία



