ΠΑΟΚ : Οι σκέψεις του Γκαρσία για τον Παναθηναϊκό και τα δυο διλήμματα
Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παραμένουν ανοιχτές δυο θέσεις στο αρχικό σχήμα.
Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική της Superleague και ο Πάμπλο Γκαρσία καταστρώνει τα πλάνα του για την πολύ σημαντική αναμέτρηση. Ο Δικέφαλος του βορρά αναμένεται να ολοκληρώσει την προετοιμασία του σήμερα και εν συνεχεία να αναχωρήσει για την Αθήνα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.
Ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στους 9 από τους 11 του αρχικού σχήματος και φαίνεται πως παραμένουν δυο θέσεις ανοιχτές. Ο Ουρουγουανός τεχνικός αφήνει στην άκρη το 4-2-3-1 και με επιπλέον λύση τον Ντόουγκλας Αουγκούστο φαίνεται πως θα ποντάρει να έχει τριάδα στα χαφ.
Όσον αφορά τα πρόσωπα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης και η τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Βιεϊρίνια (ή Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Κρέσπο και Μπάμπα. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ και Ελ Καντουρί, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Τζόλης με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και έναν εκ των Κρμέντσικ ή Σφιντέρσκι.
- «Ghost jobs» ή δουλειές που δεν υπάρχουν – Αυξάνονται οι φωνές για την απαγόρευσή τους
- Γιορτή στο Παγκρήτιο: Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το τελετουργικό του Betsson Super Cup
- Καμπανάκι ειδικών για την AI στα σχολεία – Χωρίς κανόνες, μπορεί να απειλήσει τη μάθηση
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
- ΠΑΣΟΚ: Ο Κακλαμάνης επιχειρεί να καθοδηγήσει τις διαδικασίες εκλογής διοικητών των Ανεξάρτητων Αρχών
- Άσλεϊ Τζαντ: «Το να βλέπεις άνδρες να βασανίζουν γυναίκες, δεν μπορεί να θεωρείται διασκέδαση»


