Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
La Liga : Τιτανομαχία ανάμεσα σε τρεις για τον τίτλο στην Ισπανία

La Liga : Τιτανομαχία ανάμεσα σε τρεις για τον τίτλο στην Ισπανία

Η «μάχη» ανάμεσα σε Ατλέτικο, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα φουντώνει για το πρωτάθλημα και όλα θα κριθούν στο φινάλε της σεζόν.

Η σεζόν 2020/21 στη LaLiga Santander έχει εξελιχθεί σε… κούρσα τριών, λίγο πριν την τελική ευθεία για τον τίτλο του πρωταθλητή και η «μάχη» φουντώνει όσο πλησιάζουμε στο φινάλε.

Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης «κυνηγούν» τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή και λίγο πριν το τελευταίο… σπριντ παρουσιάζονται όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη La Liga.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται από το ξεκίνημα της σεζόν στην κορυφή της κατάταξης, αλλά μόλις τέσσερις βαθμοί τη χωρίζουν από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα και έξι από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τίτλος, όπως όλα δείχνουν, θα κριθεί στο… νήμα, καθώς και οι τρεις διεκδικήτριες είναι αποφασισμένες για την ανατροπή των δεδομένων, με το «Clasico», αλλά και τα μεταξύ τους ντέρμπι να υπόσχονται αλλαγή του σκηνικού…

«Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε η Μπαρτσελόνα θα χάσουν άλλο αγώνα» προέβλεψε ο Σιμεόνε στις αρχές Μαρτίου, αλλά η εφετινή LaLiga έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις και όλα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΘΕΣΗ: 1η (66 Βαθμοί)
Προσεχές ματς: εκτός έδρας με Σεβίλλη, 4/4
Απομένουν: Μπέτις (εκτός), Ουέσκα (εντός), Μπιλμπάο (εκτός), Εϊμπάρ (εντός), Έλτσε (εκτός), Μπαρτσελόνα (εκτός), Σοσιεδάρ (εντός), Οσασούνα (εντός), Βαγιαδολίδ (εκτός).

Την τελευταία φορά που η Ατλέτικο κατέκτησε τον τίτλο, τη σεζόν 2013/14, έπρεπε να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική και την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για να σηκώσει το τρόπαιο της πρωταθλήτριας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΘΕΣΗ: 2η (62 Βαθμοί)
Προσεχές ματς: εντός έδρας με Βαγιαδολίδ, 5/4
Απομένουν: Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός), Χετάφε (εντός), Βιγιαρεάλ (εκτός), Γρανάδα (εντός), Βαλένθια (εκτός), Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός), Λεβάντε (εκτός), Θέλτα (εντός), Εϊμπάρ (εκτός).

Η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέσα στο 2021 και πλησιάζει στην τελική φάση της σεζόν με τεράστια δυναμική. Με αρκετές δύσκολες «μονομαχίες» στο πρόγραμμά τους μέχρι το τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, οι Καταλανοί θα χρειαστούν όλη τη δυναμική που μπορούν να συγκεντρώσουν, καθώς επιζητούν το «τρίποντο» σε κάθε ματς που απομένει.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΘΕΣΗ: 3η (60 Βαθμοί)
Προσεχές ματς: εντός έδρας με Εϊμπάρ, 3/4
Απομένουν: Μπαρτσελόνα (εντός), Καντίθ (εκτός), Μπέτις (εντός), Χετάφε (εκτός), Οσασούνα (εντός), Σεβίλη (εντός), Γρανάδα (εκτός), Μπιλμπάο (εκτός), Βιγιαρεάλ (εντός).

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι, όταν κέρδισε τους τελευταίους δέκα αγώνες μετά την επιστροφή από το lockdown, που είχε επιβάλει ο κορωνοϊός. Ο Ζινεντίν Ζιντάν προσπαθεί να επαναφέρει τη νοοτροπία νικητή στην ομάδα, αλλά υπάρχουν μερικές πραγματικά δύσκολες ημερομηνίες στις εναπομείνασες αγωνιστικές που δυσκολεύουν την κατάσταση…

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024