Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Γουέστ Μπρόμιτς διέλυσε την Τσέλσι στο Λονδίνο (5-2)

Η Γουέστ Μπρόμιτς διέλυσε την Τσέλσι στο Λονδίνο (5-2)

Με μία τρομερή εμφάνιση στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Γουέστ Μπρομ επικράτησε με 5-2 της Τσέλσι, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των 15 παιχνιδιών και έσπασε μία απίθανη κατάρα 38 ετών!

Αήττητο ήταν και πάει για την Τσέλσι! Με μία τρομερή εμφάνιση μέσα στο «Στάφμορντ Μπριτζ» η Γουέστ Μπρομ έφυγε με το διπλό από το Λονδίνο, επικρατώντας με 5-2 για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Μετά από 15 παιχνίδια χωρίς να… γευτεί την ήττα και έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ, η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ έχασε μέσα στο Λονδίνο από την 19η Γουέστ Μπρομ, που είχε τον Ματέους Περέιρα σε μεγάλη μέρα, καθώς ο Βραζιλιάνος σκόραρε δύο γκολ.

Έσπασε… κατάρα 38 ετών η Γουέστ Μπρομ, καθώς αυτή ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από 38 χρόνια απέναντι στην Τσέλσι μέσα στο «Στάφμορντ Μπριτζ»! Καταλυτική η κόκκινη του Τιάγκο Σίλβα στο 29ο λεπτό…

Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και είχε μία συντριπτική κατοχή στα πρώτα λεπτά. Το γκολ για τους «μπλε» δεν άργησε με τον Πούλισικ να παίρνει το ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ του Αλόνσο και να γράφει σε κενή εστία το 1-0 στο 27ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο, η ομάδα του Τούχελ έμεινε με δέκα παίκτες, με τον Τιάγκο Σίλβα να δέχεται μία αυστηρή δεύτερη κίτρινη και να αφήνει την Τσέλσι με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο. Πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η Γουέστ Μπρομ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα… Και μάλιστα δύο φορές.

Ο Ματέους Περέιρα σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις και έκανε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρόμπινσον έκανε το 3-1 στο 63′ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το τέταρτο γκολ με τον Ντιανέ! Η Τσέλσι μείωσε στο 71ο λεπτό με τον Μέισον Μάουντ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και πέμπτο γκολ με τον Ρόμπινσον στις καθυστερήσεις, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 5-2!

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024