Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Με 25 ποδοσφαιριστές αναχώρησε για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή η οποία θα μείνει στην Αθήνα μέχρι και το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Έτσι ο Ουρουγουανός πήρε μαζί του 25 παίκτες με μοναδικό απόντα τον Ενέα Μιχάι που δεν είναι ακόμη έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ο Δικέφαλος μετακομίζει στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για ν’ αντιμετωπίσει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για πρωτάθλημα και Κύπελλο αντίστοιχα σε Λεωφόρο και ΟΑΚΑ.

Μετά το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με νίκη την πορεία του στα Play Offs της Super League Interwetten.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας αφορούσε την ενεργοποίηση των παικτών ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δρομικές ασκήσεις, rondo, τουρνουά τριών ομάδων και στο φινάλε δουλειά στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Για τις δύο αυτές αναμετρήσεις ο μόνος που δεν είναι ιατρικά έτοιμος είναι ο Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και συνεχίζει την πορεία του προς την επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ:

Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Καγκάβα, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ, Κούτσιας».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024