Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς

ΑΕΛ – Παναιτωλικός 1-1 : Δεν «Χ»άρηκε κανείς

ΑΕΛ και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο Αλκαζάρ και δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμολογική ανάσα στη μάχη για την παραμονή.

Η νίκη ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα που ήθελαν ΑΕΛ και Παναιτωλικός με το 1-1 να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες που παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις με 20 και 21 βαθμούς αντίστοιχα. Πάλεψαν, είχαν φάσεις αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ με τον ΟΦΗ να είναι ο κερδισμένος της αγωνιστικής.

Μόλις στο 9′ η ΑΕΛ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ σε πέναλτι που κέρδισε ο Πινακάς από χέρι του Καρασαλίδη με τον Κνετ να αποκρούει όμως την εκτέλεση του νεαρού επιθετικού και να κρατά το μηδέν. Στο 30′ ο Βέργος σκόραρε με το γκολ του να ακυρώνεται για οφσάιντ με την ομάδα του Φέστα να βρίσκει δίχτυα τελικά στο 44′. Ο Ντουρμισάι υποδέχτηκε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε και σούταρε για το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 50′ συγκεκριμένα ο Μεντόσα βρήκε τον Βέργο μέσα στην περιοχή και ο Έλληνας επιθετικός με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1. Μάλιστα δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Αγρινίου έφτασε κοντά στην ανατροπή αλλά ο Μεντόσα αντί να σουτάρει προτίμησε την πάσα με τον Γιακιμόφσκι να διώχνει.

Ο Ακούνια στο 76′ δεν μπόρεσε να σκοράρει με τη Λάρισα να ζητά πέναλτι στο 81′ για μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς πάνω στον Μουκάνζο με διαιτητή και VAR να μην δείχνουν παράβαση και το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Στίφλερ, Ντουρμισάι, Μπεν Χατίρα(87′ Γκραούρ), Γιακιμόφσκι, Πινακάς(67′ Μουκάνζο), Χουσίνο(46′ Ηλιάδης), Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τσιγγάρας(80′ Μεντίνα), Τσότσαλιτς, Περέιρα(85′ Τσόσιτς), Καρασαλίδης, Εντιγκά(85′ Μανθάτης), Ταχάρ, Ντίας, Μεντόσα(85′ Ντάλσιο), Αριγίμπι(73′ Mαλής), Βέργος.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024