Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κολοσσός... βύθισε τον Άρη (83-72)

Ο Κολοσσός… βύθισε τον Άρη (83-72)

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε του ‘Αρη με σκορ 83-72 κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την είσοδο του στα πλέι-οφ.

Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε του Άρη εντός έδρας, με σκορ 83-72, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League και έτσι πήρε μια τεράστια νίκη στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στα πλέι-οφ, ενώ παράλληλα κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία τους «κιτρινόμαυρους».

Η τρίτη περίοδος ήταν αρκετή για την ομάδα του Ηλία Καντζούρη η οποία έτρεξε ένα επιμέρους σερί 20-11 βάζοντας τις βάσεις ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν κακό Άρη.

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Θοδωρής Ζάρας με 20 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο Μιχάιλο Άντριτς με 17. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Μίλαν Μιλόσεβιτς και Μάριο Τσάλμερς με 17 έκαστος.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον Κολοσσό να ξεκινά καλύτερα, και τον Άρη να κυνηγά στο σκορ, αλλά να παραμένει κοντά και να περιμένει την ευκαιρία του για την αντεπίθεση. Οι «κιτρινόμαυροι» βελτιώθηκαν στο δεύτερο δεκάλεπτο, ωστόσο οι Ροδίτες κρατούσαν το προβάδισμα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο 42-40.

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση με τον Κολοσσό να παρουσιάζεται πάρα πολύ καλός τρέχοντας ένα 20-11 και παίρνοντας μια καλή διαφορά, την οποία ο Άρης δεν κατάφερε ποτέ να μειώσει σε επίπεδα που θα έκανε το σύνολο του Ηλία Καντζούρη να ανησυχήσει, παίρνοντας έτσι τη νίκη.

Δείτε το box score του ματς:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024