Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις για Τραμπ: «Ήταν εριστικός με τη Μελάνια - Είχε εμμονή με τα μαλλιά του»

Αποκαλύψεις για Τραμπ: «Ήταν εριστικός με τη Μελάνια – Είχε εμμονή με τα μαλλιά του»

Τι αποκαλύπτει πρώην σωματοφύλακας για το ζεύγος των Τραμπ - Το απίστευτο περιστατικό με τα μπέργκερ από τα McDonald's.

Τις παραξενιές, την εμμονή του με το junk food και την εριστική συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στη Μελάνια αποκάλυψε σωματοφύλακας που είχε εργαστεί για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ στο κτήμα του στη Σκωτία.

Ο Κέβιν Μακέι ήταν στη δούλεψη του Τραμπ από το 2007, ενώ το 2012 απολύθηκε. «Νόμιζα ότι ήταν ένας «εντάξει» τύπος όταν άρχισα να δουλεύω γι αυτόν, αλλά με το καιρό κατάλαβα ότι δεν είναι από αυτούς που κρατάνε το λόγο του», είπε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Μακέι.

Στην αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail, ο ΜακΚέι λέει για πρώτη φορά πως είδε τον Τραμπ να είναι εριστικός με την σύζυγό του Μελάνια, να εκφοβίζει τους γείτονές του, ενώ πάλευε να κρατήσει στη θέση τους τα μαλλιά του στο δυνατό σκωτσέζικο άνεμο.

Όταν αντιμίλησε στη Μελάνια

Ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε επίσης από τον Κέβιν, κάποια άλλη στιγμή, να πάρει τη Μελάνια και τον γιο τους Μπάρον από το αεροδρόμιο του Αμπερντίν, όταν είχαν πετάξει με το ιδιωτικό του αεροπλάνο στο Παρίσι το 2011.

Η Μελάνια και ο Μπάρον Τραμπ το 2011. Από πίσω τους ο σωματοφύλακας Κέβιν Μακέι.

Όπως λέει: «Ήταν η μόνη φορά που είχε έρθει εδώ και ήταν φανταστική. Έδειχνε σαν μια σύζυγος που φρόντιζε την οικογένειά της πολύ και έκανε ό,τι της έλεγε χωρίς να ρωτήσει. Εάν ο Ντόναλντ Τραμπ της ζητούσε να κάνει κάτι, εκείνη το έκανε αμέσως. Η Μελάνια ανησυχούσε πολύ για τον Ντόναλντ όταν προσγειώθηκε. Με ρώτησε μάλιστα: «Πώς είναι ο Ντόναλντ; Κοιμάται καλά, τρώει;». Ο Τραμπ ήταν πολύ αγχωμένος εκείνη την εποχή. Κοιμόταν ελάχιστα, μόλις 4-5 ώρες. Πήγαινε για ύπνο στη μία μετά τα μεσάνυχτα και σηκωνόταν από τις 5. Δεν έτρωγε τίποτα όλη την ημέρα, παρά μόνο το βράδυ -και τότε συνήθως προτιμούσε μπριζόλα.

Η Μελάνια δεν βγήκε καθόλου από το κτήμα όσο ήταν εδώ και φαινόντουσαν να τα πηγαίνουν καλά, αν και ήταν λίγο εριστικός μαζί της. Πάντα ήταν έτσι. Μια μέρα του έδωσε ένα φλιτζάνι καφέ και της απάντησε με έντονο ύφος: «Δεν το θέλω αυτό, θα το συζητήσουμε αργότερα». Δεν ξέρω εάν ήταν ο καφές που τον ενόχλησε ή κάτι άλλο. Δεν διαφωνούσε με τη γυναίκα του μπροστά σε άλλους ανθρώπους».

Το περιστατικό με τα μπέργκερ

Όπως αποκαλύπτει: «Μου οφείλει ακόμη λεφτά για τα McDonald’s. Μου είπε ότι θα μου τα δώσει, αλλά δεν το έκανε ποτέ. Όσο καιρό δούλευα μαζί του, σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί, θα μου πει κάποια στιγμή ‘ Έλα Κέβιν, πάρε τα λεφτά που σου χρωστάω’, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Νόμιζα ότι ήταν ένα εντάξει τύπος όταν άρχισα να δουλεύω γι’ αυτόν αλλά υποθέτω ότι όπως όλοι έχουμε δει, δεν είναι άνθρωπος που κρατάει το λόγο του».

Μιλώντας για το περιστατικό με τα burgers, είπε: «Ήταν το 2008 όταν ο μελλοντικός πρόεδρος κατευθυνόταν στο αεροδρόμιο του Αμπερντίν στη βορειοανατολική Σκωτία μετά από επίσκεψη στο αγαπημένο του γήπεδο του γκολφ, Trump International. Την ώρα που φτάσαμε στην Γέφυρα του Ντον, ζήτησε να σταματήσουμε στα McDonald’s για να πάρουμε φαγητό για την πτήση στη Νέα Υόρκη. Ήμασταν σε ένα κομβόι 6 Range Rovers με περίπου 15 άνδρες με κοστούμια μέσα, οπότε όπως καταλαβαίνετε, πολλοί έμειναν έκπληκτοι όταν σταματήσαμε στο πάρκινγκ του McDonald’s. Ο Τραμπ δεν είχε μαζί του λίρες Αγγλίας και με ρώτησε εάν θα μπορούσα να πληρώσω εγώ. Απάντησα θετικά και πήρα την παραγγελία για όλους– περίπου 20 cheeseburgers και πατάτες, με περίπου 10-15 αναψυκτικά».

Και συνεχίζει: «Ο Ντόναλντ Τραμπ παρήγγειλε το συνηθισμένο του: δύο cheeseburgers με πατάτες και μία coca cola διαίτης. Αυτό έτρωγε πάντα και πάντα ήθελε να έχει φαγητό McDonald’s στο ιδιωτικό του τζετ. Πλήρωσα συνολικά 95 λίρες και παρόλο που μου είπε ότι θα μου τα δώσει, δεν το έκανε ποτέ».

Έξαλλος με τους ντόπιους γαιοκτήμονες

Η διάθεσή του Τραμπ άρχισε να αλλάζει από το δεύτερο ταξίδι του στη Σκωτία, όταν ένας αριθμός ντόπιων γαιοκτημόνων, αρνήθηκαν να του πουλήσουν τη γη τους.

Όπως λέει ο σωματοφύλακας: «Τη δεύτερη φορά που συναντηθήκαμε μου είπε: ‘Θέλω να δώσεις σε αυτούς τους μ@@@ ένα σκληρό μάθημα’. Ήθελε να αναβοσβήνουμε τα φώτα και να πατάμε τις κόρνες των αυτοκινήτων μέσα στη νύχτα, απλά γιατί ήθελε να την μπει σε κάποιον. Ο λόγος ήταν επειδή δεν του πουλούσαν τη γη, αλλά αυτό ήταν δικό τους θέμα και δεν ήθελα να αναμειχθώ. Του απάντησα ότι δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι τέτοιο».

Το… ανάκτορο του Τραμπ στη Σκωτία.

«Μια φορά, μετέφερα τον Τραμπ στο κτήμα του, όταν μου ζήτησε να σταματήσω και μου έδειξε ένα ακίνητο που ανήκε σε έναν ντόπιο. Είπε στον εργολάβο που κατασκεύαζε το έργο: «Δεν μου αρέσει η εμφάνιση αυτού του σπιτιού. Θα σου δώσω 10.000 λίρες επιπλέον εάν βάλεις δέντρα γύρω από αυτό το σπίτι». Έβαλαν τα δέντρα λίγο αργότερα και άκουσα πως είχε το θράσος να δώσει τον λογαριασμό στον άνδρα του οποίου ανήκε το σπίτι. Τέτοιου είδους άνδρας είναι».

Το θέμα με τα μαλλιά του

Σε ένα άλλο περιστατικό που αποκαλύπτει τα νεύρα τού Τραμπ, ο Κέβιν λέει: «Ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος όταν ανακαινίστηκαν τα γραφεία του κτήματος και οι κατασκευαστές είχαν βάλει λάθος παράθυρα. Τον θυμάμαι να λέει: «Ποιος παρήγγειλε αυτά τα παράθυρα;». Ο οικοδόμος του είπε ότι εκείνος τα είχε παραγγείλει. Και ο Τραμπ τότε του απάντησε: «Δεν πληρώνω γι’ αυτό το χάλι. Δεν παρήγγειλα ποτέ αυτά τα παράθυρα και δεν τα ζήτησα ποτέ. Θέλω να διορθωθεί το θέμα». Έτσι διαπραγματευόταν με όλους. Δεν έκανες παζάρια μαζί του».

Πάντως, ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορούσε να διαπραγματευτεί ποτέ ήταν ο τοπικός καιρός. Όπως λέει ο πρώην σωματοφύλακάς του: «Έβαζε λακ στα μαλλιά του διαρκώς και, πιστέψτε με, είναι αληθινά τα μαλλιά του. Ο άνεμος, όμως, από τη Βόρεια Θάλασσα που φυσούσε στο κτήμα τον δυσκόλευε πολύ γιατί δεν στέκονταν ποτέ στη θέση τους».

Ο Κέβιν θυμάται επίσης το αφεντικό του να λέει ότι του είχε ζητηθεί να κατέβει υποψήφιος για τον Λευκό Οίκο το 2012, αλλά αρνήθηκε. Την ίδια χρονιά, ο σωματοφύλακας κλήθηκε στο γραφείο της εκτελεστικής αντιπροέδρου του Trump International Σάρα Μαλόν και απολύθηκε χωρίς εξήγηση.

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024