Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τριαντάφυλλος : Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του «Ντάφι»

Τριαντάφυλλος : Δείτε φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του «Ντάφι»

Δείτε εικόνες από τη μεζονέτα του τραγουδιστή και παίκτη του Survivor.

Τους τελευταίους μήνες ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στην επικαιρότητα για τη συμμετοχή του στο Survivor (αν και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν έντονα φήμες περί οικειοθελούς αποχώρισής του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε στα ‘90s με μακριά μαλλιά να τραγουδάει λαικό – ποπ κομμάτια και να ξετρελαίνει τις νεαρές θαυμάστριές του.

Από την στιγμή της εισόδου του στο Survivor ο τραγουδιστής συζητιέται πολύ αν και τα σχόλια για το πρόσωπό του είναι ανάμεικτα.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, η απόφασή του να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από το στοίχημα με τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη.

Η τελευταία προέβλεψε πως ο σύντροφός της «δεν θα άντεχε ούτε μία εβδομάδα» καθώς τον θεωρεί καλομαθημένο. Πλέον ο Τριαντάφυλλος έχει περάσει τρεις μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν τη μεγάλη του απόφαση ο τραγουδιστής έμενε μαζί με την Δήμητρα Σιαμπάνη και τον γιο τους στο Πόρτο Ράφτη. Ένα γρήγορο πέρασμα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram αποκαλύπτει το εσωτερικό της μεζονέτας τους.

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1977 στη Ρόδο, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε τη καλλιτεχνική του πορεία στη μουσική. Σε ηλικία μόλις 8 ετών άρχισε μαθήματα πιάνου, το οποίο αποτέλεσε βασική αφορμή για να ασχοληθεί μετέπειτα με το τραγούδι.

Στα 18 του χρόνια άρχισε να πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Ρόδου, όπου και δεν άργησε να ξεχωρίσει. Λίγο χρονικό διάστημα χρειάστηκε για να τον εντοπίσει ο συνθέτης και στιχουργός Θοδωρής Μακρίδης, ο οποίος αναγνώρισε το ταλέντο του και τον ενθάρρυνε να πάει στην Αθήνα.

Έτσι στα 19 του, παίρνει την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στην πρωτεύουσα και τον επόμενο κιόλας χρόνο μπαίνει στη δισκογραφία.

Ο τραγουδιστής έκανε τεράστια επιτυχία με το «Μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο», ενώ στην καριέρα του ακολούθησαν πλατινένιοι δίσκοι και μεγάλες συνεργασίες.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024