Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αθηνά Οικονομάκου: Μας ξεναγεί την κρεβατοκάμαρά της

Αθηνά Οικονομάκου: Μας ξεναγεί την κρεβατοκάμαρά της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μένουν σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι στην Κηφισιά. Πρόκειται για μια μίνιμαλ κατοικία στην οποία μένουν με τον μόλις δυόμιση ετών γιο τους Μάξιμο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μένουν σε ένα πολύ εντυπωσιακό σπίτι στην Κηφισιά. Πρόκειται για μια μίνιμαλ κατοικία στην οποία μένουν με τον μόλις δυόμιση ετών γιο τους Μάξιμο.

Η ηθοποιός, η οποία διανύει τον 7ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, μας δείχνει αρκετά συχνά γωνιές από το όμορφο σπίτι της.

Το πρωί της Παρασκευής ανέβασε ένα story στο Instagram μέσα από την κρεβατοκάμαρά της και μας έδειξε τη θέα από το δωμάτιο της.

Αγόρι ή κορίτσι;

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας στο τελευταίο γύρισμα της σειράς “Έλα στη θέση μου“. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που μετά από έξι χρόνια αποχωρεί από τη σειρά λόγω της εγκυμοσύνης της, -βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα – μίλησε για τα συναισθήματά της, πώς έχει πάρει ο γιος της Μάξιμος το γεγονός πως πλέον θα έχει αδερφάκι, αλλά και το φύλο του μωρού που περιμένει.

“Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι πολύ ωραίος ο τρόπος που το αποχαιρετώ. Αισθάνομαι ότι έχει κλείσει τον κύκλο του, είναι ούτως ή άλλως πολύ σημαντικός ο λόγος που φεύγω εγώ. Νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, έπρεπε να τελειώσει, έτσι κι αλλιώς όλα τα πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Δεν προσέχω τη διατροφή μου, ούτε την πρώτη φορά πρόσεχα.

Ο Μάξιμος είναι πολύ χαρούμενος προς το παρόν, περιμένει εναγωνίως το μωρό, τώρα θα δούμε πως θα αντιδράσει αλλά πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Στο γκάλοπ που έκανα για το φύλο του μωρού υπερίσχυσε το κορίτσι. Θα δούμε τι είναι.

Ανυπομονώ, τώρα είμαι πολύ συνειδητοποιημένη, πιο ώριμη, ξέρω τι να περιμένω, είμαι καλύτερα από την πρώτη εγκυμοσύνη. Και στην πρώτη πολύ χαρούμενη ήμουν απλά τώρα ξέρω τι να περιμένω, τι με αγχώνει, πόσο να προετοιμαστώ και σε τι βαθμό. Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο γιατί σε λίγο μπαίνω στον όγδοο. Δεν είχα εξ αρχής πρόβλημα με το φύλο του μωρού.

Αν ήταν αγόρι θα χαιρόταν περισσότερο ο Μάξιμος γιατί θα ήταν το ίδιο φύλο. Αν ήταν κορίτσι θα ήταν κάτι διαφορετικό οπότε θα ήταν το κατάλληλο γιατί θα είχα και τα δυο. Το πρώτο διάστημα της επόμενης σεζόν δε θα με δείτε κάπου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά” ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024