Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι χτυπήθηκαν από ηλεκτροφόρα καλώδια της ΔΕΗ στο Γυμνό του δήμου Ερέτριας στην Εύβοια.
Ειδικότερα οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως κατά τη διάρκεια εργασιών υπογειοποίησης, έσπασε ένα καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με άλλα ηλεκτροφόρα καλώδια, με αποτέλεσμα να χτυπηθούν από το ρεύμα οι τρεις άτυχοι υπάλληλοι.
Ο θάνατος και των τριών εργαζομένων ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα.
Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα