Ο Γκάρεθ Μπέιλ εμφανίστηκε θετικός σε ένα μποϊκοτάζ απέναντι στα Social Media, μετά την κίνηση του Τιερί Ανρί να κλείσει όλους τους λογαριασμούς του λόγω ρατσιστικών επιθέσεων.
«Νομίζω ότι αν όλοι συμφωνήσουν και αποφασίσουν να μποϊκοτάρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κάνουν μια δήλωση, τότε θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Αν όλοι το έκαναν ταυτόχρονα, όχι μόνο ένα ή δύο άτομα, και αν κάναμε μια εκστρατεία με πολλούς μεγάλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν επιρροή στον αθλητισμό και όχι μόνο, τότε ναι, νομίζω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει. Αν αυτό συνέβαινε, τότε σίγουρα θα ήταν κάτι σημαντικό», ανέφερε ο Ουαλός ποδοσφαιριστής της Τότεναμ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του